Europos Teisingumo dienos proga notarai teiks nemokamas konsultacijas

Minėdami Europos teisingumo dieną, Lietuvos notarai spalio 26 dieną nemokamai konsultuos iš anksto užsirašiusius klientus.

„Tokiu būdu mes prisijungiame prie kasmet stiprėjančios europinės tradicijos Europos Teisingumo dieną teikti nemokamus kvalifikuotus patarimus piliečiams. Be to, norime paremti Tarptautinės notariato sąjungos (UINL) prezidentės Kristinos Naomės Armeljos iniciatyvą siekti, kad per artimiausius kelerius metus būtų įsteigta Pasaulinė nemokamų notaro konsultacijų diena“, - sako Lietuvos notarų rūmų prezidentas, Klaipėdos notaras Marius Stračkaitis.

Šiemet Europos teisingumo diena – spalio 25-oji – yra sekmadienis, todėl klientai konsultacijų bus priimami artimiausią po to darbo dieną – pirmadienį, spalio 26-ąją.

Norintiems tądien apsilankyti notaro biure ir pasikonsultuoti su notaru, būtina dėl šio vizito iš anksto susitarti telefonu. Konsultacijos metu būtina laikytis visų apsaugos nuo COVID-19 reikalavimų – dėvėti apsauginę kaukę arba respiratorių, dezinfekuotis rankas, laikytis saugaus 2 metrų atstumo.

Taip pat bus galima pasirinkto notaro konsultaciją gauti telefonu.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos notarų rūmai
2020-10-18 12:34