Spalio 28 d., trečiadienio, spaudos konferencijos Seime

2020 m. spalio 27 d. pranešimas žiniasklaidai

SPAUDOS KONFERENCIJŲ SALĖJE

11 val.

įvyks Seimo Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko Roberto Šarknicko spaudos konferencija „Dėl gretutinių teisių kūrinių autorių ir atlikėjų atsakomybės savižudybių prevencijos kontekste“.

Dalyvauja Aistė Natkevičiūtė, Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros projektų vadovė, ilgametė „Jaunimo linijos“ savanorė; Mykolas Kriščiūnas, „Jaunimo linijos“ Kauno padalinio vadovas, psichologas; Rimantas Misevičius, Valstybinio psichikos sveikatos centro l. e. p. Savižudybių prevencijos biuro vedėjas; Gaila Matulytė, socialinės apsaugos ir darbo ministro patarėja.

Klausimus galima užduoti spaudos konferencijos metu nuotoliniu būdu Seimo interneto svetainėje, renginių kalendoriuje, atvėrus spaudos konferencijos langą.

Spaudos konferencijos transliuojamos tiesiogiai internetu ir Seimo „YouTube“ paskyroje.

Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus matoma tik spaudos konferencijos metu. Esant galimybei, į nespėtus atsakyti klausimus spaudos konferencijos dalyviai atsakys po spaudos konferencijos el. paštu.

Internete ir Seimo „YouTube“ paskyroje galima rasti spaudos konferencijų įrašus.

Visuose Seimo renginiuose (tiek viduje, tiek lauke) visiems dalyviams privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Parengė

Informacijos ir komunikacijos departamento