Redakcijų dėmesiui: S. Cichanouskajos štabo spaudos konferencija BNS penktadienį 11 val.

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Penktadienis, 2020 m. lapkričio 27 d.
Renginio pradžia: 11:00
Renginio vieta: BNS konferencijų salėje

Baltarusijos opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos štabas ir Baryso Zvozskavo Baltarusijos žmogaus teisių namai penktadienį, 11 val., naujienų agentūroje BNS rengia nuotolinę spaudos konferenciją apie teisinius veiksmus dėl Aliaksandro Lukašenkos režimo vykdomų kankinimų.

Spaudos konferencijoje dalyvaus režimo represijas patyręs nukentėjusysis Maksimas Chorošinas, S. Cichanouskajos atstovas žmogaus teisių klausimais Garis Pogonyailo, štabo atstovas Aleksandras Dobrovolskis, Baltarusijos žmogaus teisių namų atstovas Vasilijus Sankovičius ir advokatas Giedrius Danėlius.

Spaudos konferencija bus transliuojama BNS „Facebook“ ir „YouTube“ kanaluose. Žurnalistai spaudos konferencijos metu klausimus gali užduoti komentaruose po transliacija arba atsiųsti el. paštu info@bns.lt. Dėl karantino spaudos konferencijoje gyvai žurnalistai dalyvauti negalės.

Dėl spaudos konferencijos retransliacijos ir vaizdo medžiagos kreiptis konferencijos@bns.lt

2020-11-26 17:25
Tarptaut.santykiai, Politika