Digital Star agentūra teikia SEO paslaugas su garantija

SEO (search engine optimisation) – tai interneto svetainių optimizavimas paieškos sistemoms. Galutinis SEO optimizacijos tikslas – iškelti puslapius ar internetines parduotuves paieškos rezultatuose į kuo aukštesnes pozicijas pagal tikslinius raktinius žodžius. Lietuvoje, be abejo, populiariausia ir dažniausiai naudojama paieškos sistema yra Google. Ja naudojasi daugiau nei 90% visų interneto lankytojų. Tam, kad išsikelti tinklapio pozicijas, įvedus raktažodžius turi būti atliekami keli SEO etapai.

Vidinis SEO

 

Tai yra pačios svetainės, kurią norima išsikelti Google organinėje paieškoje, techninis optimizavimas. Organinė paieška – tai visi rezultatai, kurie nepažymėti reklaminiais skelbimais „Skelb.“ Arba „Add“. Pažymėti skelbimai vadinami Google Ads reklama ir yra apmokami už paspaudimus.

Atliekant vidinį SEO optimizavimą, atliekami baziniai darbai – meta pavadinimų ir meta aprašymų talpinimas, antraščių surašymas, hierarchijos sudėliojimas, vidinių nuorodų sudėjimas – kai talpinamos nuorodos iš tos pačios svetainės vieno vidinio puslapio į kitą ar kitus vidinius puslapius. URL pavadinimų teisingas surašymas, svetainės krovimosi greičio optimizacija – tiek desktop, tiek mobiliojoje versijoje. Tam, kad Google paieškos algoritmai geriau suprastų puslapį, reikia tinkamai paruošti svetainės žemėlapį (Site map) ir sudaryti Robots.txt direktoriją.

Raktinius žodžius, pakaitaliojant variacijas, reikia įdėti į meta duomenis, paveiksliukus (nuotraukas ar kitus grafinius elementus), paminėti pačiame tekste, antraštėse.

Prieš pradedant vidinio SEO darbus, rekomenduojama atlikti raktinių frazių analizę – nustatyti, kokius konkrečiai raktinius žodžius ir kokiu dažnumu (per mėnesį) veda į Google Jūsų potencialūs klientai. Kartais pasitaiko, kad tos pačios sąvokos vienaskaitos ir daugiskaitos raktažodžių paieškos skiriasi kartais. Todėl svarbu prieš optimizuojant suprasti ką būtent verta optimizuoti.

Išorinio SEO paslaugos

 

Išorinis SEO yra susijęs su nuorodų tinklo kūrimu. Talpinami SEO straipsniai kitose interneto svetainėse su nuorodomis į optimizuojamus konkrečius vidinius Jūsų svetainės puslapius. Taip pat talpinamos SEO nuorodos įmonių, verslo paslaugų kataloguose, tematiškai susijusiuose bloguose (tinklaraščiuose), forumuose, kitose specializuotose svetainėse.

Nuorodų skaičius, o ypač jų kokybė – yra rimtas signalas Google algoritmui aukščiau ar žemiau reitinguoti svetaines pagal raktinius žodžius. Kokybiškos nuorodos (links) yra tarsi signalas paieškos robotams aukščiau paieškoje rodyti svetainę.

Lyginai taip pat kaip autoritetingos nuorodos gali duoti naudos, prastos nuorodos gali duoti atvirkštinį efektą ir sumažinti tikimybę būti rodomiems pirmame Google puslapyje. Kuriant atgalinių nuorodų tinklą, prieš talpinant linką, reiktų atsižvelgti į šiuos parametrus : ar svetainė yra saugi, ar ji turi saugumo sertifikatą (SSL), ar toje svetainėje nedominuoja vien SEO straipsniai su šimtais ar tūkstančiais atgalinių nuorodų, koks yra puslapio ir domeno autoritetas, koks yra mėnesinis lankomumas, ar to puslapio, straipsnio turinys atitinka Jūsų tematiką, ar pats puslapis neturi šlamšto nuorodų – koks jo „spam“ reitingas, ar tinklapis straipsniuose talpina sekamas (do follow) nuorodas?

Digital Star agentūros teikiamos paslaugos

 

„Digital Star“ SEO paslaugas teikia daugiau, nei 6 metus. Dirbame su vidiniu, išoriniu, techniniu ir lokaliu (vietiniu) SEO optimizavimu.

Darbų seka dažniausiai būna sekanti ;

Gaunama kliento užklausa;

Atliekamas raktinių žodžių auditas;

Atliekamas vidinio ir išorinio SEO, konkurentų svetainių auditas;

Pateikiamas bendradarbiavimo pasiūlymas, pateikiamos raktinių žodžių pozicijų kilimo prognozės po tam tikro laikotarpio;

Pasirašoma SEO paslaugų sutartis, suteikiamos darbų garantijos;

Atliekamas vidinis SEO;

Užsakomi SEO straipsniai;

Daromas išorinis optimizavimas – straipsnių ir nuorodų talpinimas;

Optimizuojama Google My business paskyra – iškeliama paskyra į TOP-3 pagal svarbius raktinius žodžius. Iškelta į pirmą puslapį paskyra atrodo taip :

Iškeliami raktiniai žodžiai Google natūralioje paieškoje;

Vyksta palaikomieji darbai, kad nenukristų ir toliau kiltų pasiektos raktažodžių pozicijos.

Digital Star garantija darbams

 

Klientams sudarome planuojamą pozicijų kilimo grafiką atskirai kiekvienam raktiniam žodžiui. Grafikas yra sudaromas atsižvelgiant į paieškų Google skaičių, konkurenciją – įvertinamas konkuruojančių svetainių SEO potencialas.

Jeigu suplanuotos pozicijos yra nepasiekiamos – Digital Star agentūra toliau optimizaciją atlieka savo resursais tol, kol pozicijos nepakyla iki planuotų pozicijų Google. Šie darbai klientui yra nemokami.

Plačiau apie teikiamas paslaugas skaitykite Digital Star puslapyje.

Vieno mėnesio nemokamos SEO paslaugos

 

Naujiems, iki tol SEO veiksmų nedariusiems klientams, yra siūlomas vieno mėnesio nemokamas optimizavimas. Šie darbai neįpareigoja jiems pasibaigus, būtinai pasirašyti bendradarbiavimo sutarties – tai galima padaryti laisvai apsisprendus, jei per mėnesį pasiekti rezultatai tenkina. Pasiūlymas galioja turintiems Wordpress turinio valdymo sistemą. Apie tai, ar Jums galioja šis pasiūlymas, galite sužinoti, atsiuntę Digital Star užklausą.

Digital Star skaitmeninės reklamos agentūra

Adresas : Lukiškių g. 5, LT-01108, Vilnius

https://www.digitalstar.lt/

info(eta)digitalstar.lt

Facebook puslapis : https://www.facebook.com/digitalstaragency/

Google mano verslas paskyra : https://g.page/seo-paslaugos-digital-star?we

Pranešimą paskelbė: UAB Interneto žvaigždė
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-02-08 10:49
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal