Kodėl greiti ir kokybiški vertimai šiandien ypač vertinami?

 

Suprasti, mokėti svetimas kalbas visais laikais buvo prestižas. Ir šiandien kiekviena geras vadovas, karalius, prezidentas privalo mokėti bent dvi užsienio kalbas. Populiariausios vertimo kalbos yra šios : anglų, vokiečių, ispanų, prancūzų, rusų, italų, latvių, estų, švedų, norvegų, suomių, danų, italų. Tai vartai atveriantis naujas galimybes, idėjas į kitas kultūras, pasaulius. Tad nenuostabu, kad kiekvienas didesnis miestas, miestelis turi savo vertimų kabinetą ar bent vertėją, bet ar to užtenka?.. Juk gyvename inovacijų apsuptyje – šiame laikmetyje svarbu greitis, laikas, kokybė, komunikabilumas, lankstumas, išradingumas, mobilumas bei žinoma optimali kaina. Dirbant pavieniui yra sudėtinga užtikrinti aukštos kokybės vertimus bei greitį, tad mes subūrėme jaunų, perspektyvių, sąžiningų, energingų bei profesionalių žmonių komandą.

Šiandien darbo rinka yra ypač judri, prisitaikanti prie poreikių, vietos, erdvės, skatinanti informacijos, darbo jėgos, žinių ar verslo judėjimą. Kaip suprantate, neužtenka apsiriboti vienos ar dviejų kalbų žiniomis, tenka būti efemeriškiems, nuolat besikeičiantiems. Šiandien esate Europoje, rytoj galbūt būsite Meksikoje, o poryt gal keliausite į Kiniją... todėl dažnai, net išmanantiems kelias kalbas, prireikia specifinių žinių dėl greitai besikeičiančių aplinkybių.

 

Naujausios technologijos, stebėjimas bei analizė padeda vystyti vertimo paslaugų greitį

 

Stebint šias dinamikas išsikristalizavo mūsų vertimo biuro tikslas „greitis ir kokybė“. Tai įgyvendiname pasitelkiant naujausias technologijas bei susisiekimo galimybes. Esame pastebėję, kad klientui dažnai būna sudėtinga atvykti į biurą darbo metu, o vėliau pačiam ieškoti dokumentus patvirtinančių specialistų. Tad mes - „Greitas vertimas“ - nuolat tobuliname paslaugų mobilumą, tai leidžia pasiekti maksimalų paslaugų greitį. Kaip sakoma „gerbi klientą, jei taupai jo laiką“. Šiandien galime drąsiai džiaugtis, kad mūsų vertimo biurui tai pavyko įgyvendinti. Klientui pageidaujant, esame pajėgus visus darbus atlikti ne tik operatyviai, bet kaip įprasta mūsų tėvynėje sakyti „nuo...iki“:

  1. Greitai, patogiai dokumentai, vertimų užklausos persiunčiamos internetu.
  2. Vertimų užklausos 24/7
  3. Dirbame 7 dienas savaitėje.
  4. Komanda kasdien laukia Jūsų iki
  5. Vertimo kainos užklausa greičiau nei per 15 minučių.
  6. Vertimų pristatymas ne tik Lietuvos teritorijoje, bet ir visame pasaulyje.

 

Kokybė ir profesionalumas tai lyg vienos monetos dvi pusės

 

Turėdami ilgalaikę vertimo patirtį drąsiai save vadiname profesionalais bei ekspertais savo srityje, o tai garantuoja vertimų kokybę. Mūsų komanda yra novatoriška, atsakinga, sąžininga bei kosmopolitiška – joje dirba įvairių tautų energingi, pozityvūs, savo srities žinovai bei specialistai. Tai naudinga užsakovui, nes vertimai bus ne tik su nepriekaištinga stilistika, gramatiškai tvarkingi, bet ir išsaugotas idiomatinių išraiškų grakštumas bei atrastas tiksliausias vertimo atitikmuo. Teikiame įvairias vertimų paslaugas:

  1. Žodžiu – tai sinchroniniai bei nuoseklūs vertimai.
  2. Raštu – šie vertimai priklauso nuo kalbos, paslaugos trukmės, verčiamo dokumento sudėtingumo bei apimties.
  3. Internetu – skirtas skubantiems, taupantiems laiką ar puiki išeitis karantino metu.

Mums -„Greitas vertimas“ -kokybė yra ne tik puikus ir tobulas vertimas, bet ir pilnavertis bendravimas su užsakovu. Esame įsitikinę, kad nieko nekainuojanti investicija į bendravimo kultūrą, šiluma, šypsena, siekiamybė išsiaiškinti kliento poreikius yra pridėtinė vertė, kurią dovanojame kiekvienam. Taip gimsta naujos pažintys bei ilgalaikis bendradarbiavimas.

 

 

Pranešimą paskelbė: UAB Interneto žvaigždė
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-02-09 17:01
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal