„TUI Baltics“ kartu su „airBaltic“ atnaujina skrydžius į Egiptą

Šeštadienį Iš Vilniaus oro uosto į Egipto kurortą Hurgadą pakilo oro linijų bendrovės „airBaltic“ orlaivis, kuris žymi atnaujintų tiesioginių skrydžių į šią šalį pradžią. Juos vykdo kelionių organizatorius „TUI Baltics“ kartu su Latvijos avialinijomis „airBaltic“.

„Po ilgos pertraukos ir griežtų karantino apribojimų kelionių poreikis vis labiau auga. Keliautojams iš Baltijos šalių Egiptas visada buvo populiariausia žiemos sezono kryptis. Iki gegužės mėnesio jau suplanuoti savaitiniai skrydžiai į Hurgados ir Šarm el Šeicho kurortus. Veiklos atnaujinimas ir bendradarbiavimas su mūsų nauju partneriu, vienu patikimiausių oro vežėjų Baltijos regione „airBaltic“, suteikia mums pozityvių ir optimistiškų ateities perspektyvų“, – sako Elja Aleksandrova, laikinai einanti „TUI Baltics“ generalinės direktorės pareigas.

E. Aleksandrova priduria, kad partneriai, įskaitant aviakompaniją ir viešbučius, garantuoja aukštus higienos ir saugos standartus visuose kelionės etapuose, garantuodami galimybę atsakingai keliauti net pandemijos metu.

Taip pat primenama, kad norint patekti į Egiptą, reikalingas neigiamo Covid-19 testo rezultato pažymėjimas, kuris prisideda prie virusinių ligų prevencijos. Keliautojams naudinga žinoti ir tai, kad iki sezono pabaigos vizos į Egiptą yra nemokamos.

Pasak „TUI Baltics“, jei epidemiologinė situacija ir sąlygos bus palankios, bendrovė planuoja keliautojams vasaros sezono metu pasiūlyti atostogas populiariuose Turkijos, Graikijos ir kitų šalių kurortuose. 

Apie „TUI Baltics“:

„TUI Baltic“ yra kelionių organizatorius Baltijos šalyse, veiklą regione pradėjęs kaip nuolatinės pasaulinės „TUI GROUP“ plėtros Vidurio ir Rytų Europoje dalis. „TUI Baltics“ pirmuosius skrydžius iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos pradėjo 2019 m. pavasarį. Kompanija klientams siūlo populiariausias vasaros ir žiemos sezonų kryptis, taip pat išskirtinius „TUI“ prekės ženklo viešbučius su unikalia kelionių patirtimi.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-03-22 09:45
Transportas, Turizmas
Prisegti failai
pasidalinti
atgal