Inovatyviems projektams „Sorainen“ suteiks 100 000 eurų vertės nemokamas teisines paslaugas

Jau galima teikti paraiškas dalyvauti teisės firmos „Sorainen“ programoje „Shared Mission 2021“, kurios dalyviams bus suteiktos 100 000 eurų vertės nemokamos teisinės paslaugos. Taip „Sorainen“ siekia padėti įgyvendinti projektus, prisidedančius prie gerovės skatinimo Baltijos šalyse ir Baltarusijoje.

„Shared Mission“ programa buvo įsteigta 2020 m., jos metu 20 programos dalyvių buvo suteiktos nemokamos teisinės ir mokesčių paslaugos Baltijos šalyse ir Baltarusijoje. Po sėkmingo  programos starto, buvo nuspręsta įtraukti šią iniciatyvą į „Sorainen“ tvarumo strategiją ir šiemet vėl pradėti ją vykdyti.

Kas gali dalyvauti programoje

„Shared Mission“ programoje kviečiami dalyvauti NVO, startuoliai, įmonės, vyriausybinės agentūros ir novatoriai, įgyvendinantys inovatyvius projektus Baltijos šalių ir Baltarusijos regione. Projektai gali būti vykdomi tiek tarptautiniu mastu, tiek vietos lygiu. Iniciatyvos, apimančios visas Baltijos šalis ir Baltarusiją, bus ypač laukiamos.

Paraiškas teikti gali įvairių sričių projektus įgyvendinančios organizacijos, tačiau 2021 m. ypatingas dėmesys bus skiriamas projektams, susijusiems su fizinės ir psichologinės sveikatos gerinimo tematika. Pandemijos laikotarpio iššūkiai stipriai atsiliepė žmonių gerbūviui, todėl „Sorainen“ sieks padėti įgyvendinti iniciatyvas, mažinančias neigiamą pandemijos įtaką sveikatai.

Nemokamų teisinių ir mokesčių paslaugų apimtis nebus ribojama, programos eigoje tai bus derinama su kiekvieno projekto įgyvendintojais. Siekiant padėti atrinktiems projektams pasiekti geriausių rezultatų, „Sorainen“ konsultuos visais teisės ir mokesčių klausimais – nuo organizacijos įkūrimo iki intelektinės nuosavybės ir duomenų apsaugos temų.

Kaip dalyvauti atrankoje

Paraišką dalyvauti programoje galima pateikti užpildant  šią formą iki balandžio 18 d.

Rugpjūčio–rugsėjo mėnesiais planuojamas dar vienas atrankos etapas, tad bus galimybė programoje dalyvauti vėliau. Dėl tikslesnės informacijos, programos kriterijų specifikos ir projekto atitikimo, galima kreiptis el. paštu probono@sorainen.com.  

Apie „Shared Mission“ programą plačiau skaitykite čia.

Daugiau informacijos:

Teisės firmos „Sorainen“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Indrė Norvaišaitė-Volkė
indre.norvaisaite@sorainen.com
M. +370 671 23154 | T. +370 52 685 040

Pranešimą paskelbė: UAB „INK agency“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-04-07 15:02
Teisėsauga, teisėtvarka, Verslas, ekonomika, finansai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal