Ieškome Kauno Mero! Radus, pranešti.

Renginio tipas: Pilietinio pasipriešinimo dienos minėjimas
Renginio data: Penktadienis, 2021 m. gegužės 14 d.
Renginio pradžia: 17:00
Renginio pabaiga: Penktadienis, 2021 m. gegužės 14 d.
Renginio vieta: Aikštė prie Kauno savivaldybės

Ieškome Kauno mero - dabartinio, kad įsitikintume, jog jis egzistuoja ne tik reklaminiuose stenduose ir viešųjų ryšių kompanijose. Naujo, kuris ar kuri būtų socialiai atsakinga(-as) ir pilietiška(-as).

Jau keli metai kaip Kauno bendruomenės nesulaukia mero ir jo atstovų dėmesio sprendžiant svarbiausius miesto klausimus: miestas agresyviai urbanizuojamas, nyksta žalieji plotai, kertami medžiai, projektuojamos nepageidaujamos gatvės, statomi su aplinka nederantys daugiaaukščiai, uždaromos mokyklos ir vandenvietės, neskaidriai parduodami ir superkami visuomeninės paskirties sklypai ir pastatai, su miestiečiais nesitariama ir nepaisoma jų nuomonės. Kauno gyventojai ir bendruomenių organizacijos kviečia  pasidalinti savo aktualijomis ir pasakyti ko jūs pasigendate iš miesto mero ir jo atstovų. Kokio mero ar merės ieškote jūs?

Penktadienį, gegužės 14 d. 17 val. kviečiame susirinkti prie savivaldybės ir kartu paminėti Pilietinio pasipriešinimo dieną Kaune. Į susitikimą kviečiame atvykti pėsčiomis ar dviračiais, paspirtukais ar riedučiais ir taip parodyti savo siekį darniai kurti miestą kartu. Pasipuoškite vėliavomis ir kita atributika, kuri išreikštų jūsų problemas ir pageidaujamos merės ar mero paieškas.

Renginį organizuoja:
Žemųjų Šančių bendruomenė