Lietuvos Šeimų Sąjūdžio kreipimasis dėl nelegalų antplūdžio

Lietuvos Šeimų Sąjūdžio kreipimasis į visuomenę dėl nelegalų antplūdžio

2021 m. liepos 8 d.

  

Asociacija Lietuvos Šeimų Sąjūdis, atstovaujanti Lietuvos šeimas ir jų teisę gyventi saugioje aplinkoje, rūpindamasi valstybės suverenitetu ir piliečių teise gyventi nepriklausomoje valstybėje, kurios valdžia dirba šalies gyventojų labui, skelbia šį kreipimąsi:

Akivaizdžiai matome, kaip pastaruoju metu vyksta invazija į Lietuvos valstybę, koordinuotai vykdant nelegalių migrantų perkėlimą į Lietuvą, jų apgyvendinimą, pritariant valdžiai ir priešinantis vietos gyventojams, kurie negali patys apginti visos Lietuvos interesą gyventi savų žmonių apsuptyje ir saugioje aplinkoje.

Jų perkėlimas nuo pasienio į Lietuvos gilumą vykdomas koordinuotomis valdžios pastangomis – nei kariuomenei, nei pasienio tarnybai nieko nedarant, kad būtų užkardytas neteisėtas Lietuvos valstybinės sienos kirtimas,.

Iš valdžios pusės girdime tik nerišlų kalbėjimą apie „laikiną“ apgyvendinimą ir „hibridinę agresiją“ iš A. Lukašenkos pusės. Iš tikrųjų nėra jokio skirtumo, ar agresija hibridinė, tiesioginė ar visai paprasta. Lietuva turi savo kariuomenę, turi pasienio sargybos linijas, apsauginę ir sekimo įrangą, tarnybinius šunis ir viską ko reikia, kad valstybės siena būtų apsaugota. Taip pat turi savo policiją, kuriai vadovauja šios situacijos paskirtoji įgaliotinė, konservatorė  ir VRM ministrė Agnė Bilotaitė.

Ko reikia dar, kad nuo nelegalių migrantų invazijos būtų apsaugota Lietuvos valstybės teritorija? Sienos pažeidėjai neginkluoti, tarp jų yra moterų, net vaikų ir jie nekelia jokios grėsmės mūsų pasienio sargybai, tačiau nelegalių migrantų antplūdžio niekaip nepajėgiama sustabdyti.

Primename, kada koronaviruso pandemijos pretekstu buvo izoliuojamos savivaldybės ir draudžiama aplankyti net savo artimuosius - jokių problemų valdžiai nekilo. Buvo pastatyti sargybos postai VISOJE Lietuvoje. Prieš savo žmones buvo naudojamos represinės priemonės, buvo uždedamos milžiniškos baudos už savivaldybės sienos kirtimą be leidimo.

Dabar nelegalius migrantus Vyriausybė netgi skatina, apgyvendindama juos MŪSŲ sąskaita, spausdama savivaldybių merus ir priimdama jų pareiškimus dėl prieglobsčio, nors jų šalyse joks karas nevyksta. Tai tiesiog ekonominiai, nelegalūs migrantai, norintys gyventi toje Europoje, kurią sukūrė mūsų tėvai ir seneliai. Jie laisvai kerta sieną, net negaudami jokių baudų, nors pažeidžia VISUS galiojančius įstatymus dėl sienos pažeidimo.

Akivaizdu, kad yra vykdomas ES globalusis planas užimti nacionalines valstybes Afrikos nelegalais, kuriems priešinasi tik tokios valstybės kaip Lenkija, Vengrija, Slovakija, tačiau Lietuvos Šeimų Sąjūdis pažada, kad Lietuva lengvai nepasiduos.

Reaguodamas į esamą situaciją Lietuvos Šeimų Sąjūdis kviečia visuomenę į organizuojamą akciją – „Apsaugok Lietuvos sieną“.

Susirinkę pasipuošime automobilius vėliavomis ir atributika,  ir  pasiskirstysime po įvairias pasienio ruožo vietas (Druskininkai, Kapčiamiestis ir t.t.), tuo pasirūpindami mūsų Tėvynės saugumu ir reikšdami protestą prieš Vyriausybės neveiksnumą.

Šios akcijos pabaigos laikas nėra numatytas, gali būti, kad atvažiavusius pirmuosius „sargybinius“ pakeis vėliau atvykę savanoriai – šis klausimas bus sprendžiamas vietoje pagal situaciją.

Tuo pačiu LŠS reikalauja, kad sekmadienį, į pasienio ruožus atvyktų VRM vadovė A. Bilotaitė, pasienio apsaugos užkardos viršininkas, Druskininkų meras Ričardas Malinauskas.

Pagrindiniai šios akcijos reikalavimai Vyriausybei: nedelsiant atlaisvinti užimtas Lietuvos rajonų mokyklas, o jas užėmusius nelegalus deportuoti į jų kilmės šalis.

Kviečiame į šį protestą jungtis visos Lietuvos žmones, ypač aplinkinių seniūnijų gyventojus. Jūs ne vieni – Lietuvos Šeimų Sąjūdis tikrai nepaliks mūsų valstybės sienų atvirų, o savo žmonių - svetimšalių invazijai, kad ir kaip to siektų liberalų Vyriausybė.

Akcija vyks sekmadienį. Visi joje dalyvaujantys renkasi 9.00 valandą prie Veisiejų, prieš miestelio ženklą nuo Lazdijų pusės.

Pranešimą paskelbė: Asociacija Kauno forumas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-07-08 16:48
Savivalda, regionai, Politika
pasidalinti
atgal