KVIETIMAS STEBĖTI IR PADĖTI

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Pirmadienis, 2021 m. spalio 18 d.
Renginio pradžia: 16:00
Renginio vieta: Katedros aikštė

Po ilgo laiko Keistuoliai sugrįžta namo į atsinaujinusį ir pasikeitusį savo teatrą. Norėdami pasidalinti žinia skelbiame teatro akciją ,,Keistuoliai grįžta namo‘‘, kuri vyks spalio 18d. 16 val. Katedros aikštėje visai prie Varpinės.

O tada... Nors iki šiol DAUG PASTANGŲ ĮDĖTA, DERINANT akcijos geografiją, tikslus ir priemones su įvairių partijų, visuomeninių organizacijų, savitikslių judėjimų, miesto ir eismo tvarkos palaikytojais, PAVOJAUS RIZIKA IŠLIEKA DIDELĖ. Galimi pilietiniai ir eismo neramumai. Prašome visų (ypač žurnalistų) tai fiksuoti, idant vėliau palengvintume teisėtvarkos darbą.

Kelias į namus ilgas. KAS ŽINO, ar visi pasieks Keistuolių teatrą...

Su pagarba       KEISTUOLIAI

P.S.   Prieš pajudant link teatro, mini spaudos konferencijoje gerai atpažįstami Keistuolių teatro aktoriai ir, žinoma, patys steigėjai Ilona Balsytė, Aidas Giniotis, Darius Auželis atskleis niekur negirdėtus faktus apie tuoj prasidėsiantį naująjį teatro sezoną, premjeras, užsitęsusį ir daug jėgų pareikalavusį teatro rekonstrukcijos etapą, pasakos apie įveiktas kliūtis , ir, be abejo, pasidalins mintimis apie jau netrukus įvyksiantį Keistuolių teatro festivalį ,,Keistas festivalis. Atidaryk mane‘‘,  kuris vyks spalio 22-24d.

Susidomėjusių žiniasklaidos atstovų prašome pranešti, jeigu planuoja atvykti. Dėkojame ir labai laukiame.

Pranešimą paskelbė: VšĮ Vilniaus keistuolių teatras
2021-10-15 09:04