Prekės ženklą atnaujinanti BNS pasiūlys klientams daugiau paslaugų

Didžiausia Baltijos šalyse naujienų agentūra BNS antradienį pristato atnaujintą vizualinį identitetą ir ketina pasiūlyti klientams daugiau paslaugų.

Pirmą kartą nuo įmonės įkūrimo keisis jos logotipas.

„Naujasis BNS įvaizdis atspindi mūsų organizacijos pokyčius ir modernėjimą. Esame ne tik patikimiausia, didžiausią profesionalų komandą turinti naujienų, bet nuo šiol ir didžiausia foto agentūra“, – sako naujienų agentūrą valdančios įmonės BNS generalinis direktorius Tomas Balžekas.

„BNS Foto“ apims visas foto paslaugas – naujienų, renginių, verslo fotografiją ir fotoarchyvą. Foto agentūroje dirbs aštuonių fotografų komanda.

Artimiausiu metu stipriai plėsis „BNS Plius“ paslauga, vis daugiau verslo sektorių pasiūlydama ir greitą ir išsamią informaciją, rinkos duomenis, žiniasklaidos monitoringą ir kt.

Atnaujinus BNS naujienlaiškio koncepciją, atskiru produktu tiesioginiam vartotojui tampa „BNS Sprintas“. Jame – BNS žurnalistų komandos kas dieną atrinkta informacija apie svarbiausius Lietuvos ir pasaulio įvykius, kurie pateikiami glaustoje apžvalgoje. Nuo šiol svarbiausių naujienų trumpai bus galima klausytis ir audio versijoje.

„BNS yra labai patikima ir stabili naujienų platforma, kuri Lietuvos žiniasklaidoje užima vieną svarbiausių rolių, investuojame, kad ši pozicija tik stiprėtų“, – teigia T. Balžekas.

BNS priklauso žiniasklaidos įmonių holdingui „15min Group“.

60 proc. „15min group“ akcijų priklauso „Postimees Grupp“, 40 proc. ir valdymo kontrolė – T. Balžekui, Martynui Basokui, Gabrielei Burbienei ir Tomui Bindokui per holdingo įmonę „4 Bees“.

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-11-16 11:00
Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal