„Bolt“ ir „Allianz Partners“ plečia bendradarbiavimą apdrausdami paspirtukus 26 Europos šalyse

Didžiausias elektrinių paspirtukų operatorius Europoje „Bolt“ plečia savo bendradarbiavimą su draudimo ir pagalbos bendrove „Allianz Partners“. Nauja trejų metų partnerystė apdraus „Bolt“ elektrinių paspirtukų naudotojus 26 Europos šalyse, tarp jų ir Lietuvoje.

Bendrovė „Bolt“ ir „Allianz Partners“ pradėjo įgyvendinti draudimo programą, kuri visiems „Bolt“ elektrinių paspirtukų naudotojams automatiškai suteikia dviejų rūšių draudimą, įtrauktą į paspirtuko nuomos mokestį. Kiekvienam „Bolt“ paspirtukininkui suteikiamas asmens nelaimingų atsitikimų draudimas ir vairuotojo bendrosios civilinės atsakomybės draudimas reiškia, kad vairuotojai yra apdrausti nuo galimų sunkių sužalojimų, taip pat nuo žalos, kurią jie padaro trečiosioms šalims važiuodami „Bolt“ paspirtuku. Draudimo programa jau buvo įdiegta Norvegijoje, Portugalijoje ir Švedijoje bei ateinančiais mėnesiais bus toliau įgyvendinama visose 26 Europos rinkose, kuriose teikiamos „Bolt“ paspirtukų paslaugos.

„Mes siekiame užtikrinti, kad „Bolt“ paspirtukai būtų kuo saugesni, tad šiuo metu dirbame su keliomis saugos funkcijomis, skirtomis tiek paspirtukų vairuotojams, tiek aplinkiniams pėstiesiems. Deja, avarijų vis dar pasitaiko – būtent šioje vietoje partnerystė su „Allianz Partners“ padeda mums kurti papildomą apsauginį tinklą, kurio reikia paspirtukų naudotojams judrioje miesto aplinkoje naudojant mūsų paslaugas“, – sako „Bolt“ elektrinių paspirtukų plėtros vadovas Baltijos šalyse Eimantas Balta.

„Kadangi bendrovei „Allianz Partners“ yra svarbi mobilių miesto transporto priemonių ateitis, labai didžiuojamės galėdami sustiprinti ir plėsti savo partnerystę su viena greičiausiai augančių susisiekimo paslaugų platformų Europoje. Ne tik džiaugiamės plėsdami transporto ateitį kartu su „Bolt“, bet ir patys siekiame plėsti „Allianz Partners“ mikromobilumo draudimą naujose rinkose, tokiose kaip Estija, Lietuva ir Malta“, – sakė Michaelas Maicheris, „Allianz Partners“ naujojo mobilumo pasaulinės strateginės partnerystės padalinio vadovas.

Apie „Bolt“

„Bolt“ – pirmoji Europoje daugiafunkcė programėlė, kurios pagrindinis tikslas – įperkamas, patogesnis ir patikimesnis keliavimas mieste. „Bolt“paslaugomisšiuo metu naudojasi daugiau nei 75 mln. klientų iš 45 šalių Europoje ir Afrikoje. Kompanijos teikiamų paslaugų sąraše – pavėžėjimas, mikromobilumą gerinančios automobilių ir elektrinių paspirtukų dalijimosi paslaugos, maisto į namus bei maisto prekių pristatymas. Įmonė veikia pagal „Žaliąjį planą“ ir yra įsipareigojusi mažinti savo automobilių paliekamą ekologinį pėdsaką, tad kiekviena kelionė su „Bolt“ – draugiška aplinkai. „Bolt“ paslaugos teikiamos net23-uoseLietuvos miestuose.

Pranešimą paskelbė: Berta And, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-11-25 10:14
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
Prisegti failai
pasidalinti
atgal