Buhalterinių ir mokesčių paslaugų bendrovei „Nordgain“ suteikti dviejų svarbių ISO standartų sertifikatai

Buhalterinių, apskaitos, mokesčių atitikties ir verslo procesų modernizavimo paslaugų teikėjai UAB Nordgain, priklausančiai įmonių grupei Lewben, suteikti dviejų svarbių ISO standartų sertifikatai, patvirtinantys, jog įmonėje taikomi aukščiausi reikalavimai, susiję su informacijos saugumo valdymo ir kokybės vadybos sistemomis.

„Nordgain“ savo paslaugas teikia daugiau nei 20-yje jurisdikcijų. Du naujai įdiegti standartai – ISO 27001 ir ISO 9001 – tarptautiniu mastu įtvirtina aukščiausią bendrovės teikiamų paslaugų lygį tiek valdomos informacijos saugumo, tiek kokybės vadybos sistemų srityje.

„Šių dviejų standartų apibrėžiamos vadybos sistemos diegimas parodė, kad beveik visus standartų reikalavimus jau atitikome ir anksčiau. Tai įrodo, kad  ilgalaikių tikslų link einame teisingu keliu  – plėsdami ir vystydami verslą visada siekėme užtikrinti efektyvią bei mūsų klientams išskirtinę vertę teikiančią veiklą, diegėme tam reikalingus procesus ir priemones. Naujai įdiegtų ISO standartų sertifikatai įtvirtina mūsų konkurencines pozicijas tarptautinėje rinkoje, viešuosiuose pirkimuose, be to, tiek užsienio rinkose,  tiek Lietuvoje šis pasiekimas veikia kaip esminės gairės rinkos dalyviams renkantis galimus partnerius“, – pažymi Vilius Degutis, UAB „Nordgain“ procesų vadovas.

Įmonei patvirtinus ISO 9001 ir ISO 27001 standartus, „Nordgain“ komanda įsipareigojo nuolat tobulinti integruotos vadybos sistemą ir didinti jos rezultatyvumą, vykdyti prisiimtus teisinius ir kitus įsipareigojimus, glaudžiai bendradarbiauti su klientais kuriant ilgalaikius santykius, rinktis patikimus, įmonės reikalavimus atitinkančius tiekėjus.

Savo ruožtu ISO 27001 standartas, keliantis aukštus reikalavimus informacijos saugumui ir valdymui, „Nordgain“ leis užtikrinti tinkamą ir efektyvų informacijos valdymą, išvengti veiklos sutrikdymų, įvertinti ir suvaldyti galimas rizikas, taikyti gerąsias informacijos saugos politikas ir praktikas.

UAB „Nordgain“ yra „Lewben“ grupei priklausanti įmonė, teikianti buhalterines, apskaitos, mokesčių atitikties, verslo procesų automatizavimo ir modernizavimo, vidaus audito ir kitas paslaugas. 

Daugiau informacijos:

Indrė Tubinienė

„Lewben“

Rinkodaros ir viešųjų ryšių vadovė

+370 686 70949

indre.tubiniene@lewben.com

Pranešimą paskelbė: UAB "Publicum"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-01-18 09:55
Verslas, ekonomika, finansai, Kiti pranešimai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal