Kvietimas žiniasklaidai: RESTA parodoje – išskirtinis 5 metrų aukščio stendas-dangoraižis tvarumo tema

Į gyvo renginio formatą po dvejų metų pertraukos grįžtančioje didžiausioje Lietuvoje statybų parodoje „RESTA 2022“ bus galima išvysti įspūdingą „Structum“ 5 metrų aukščio stendą-dangoraižį pievoje, kuris atspindi naujųjų technologijų ir tvarumo sinergiją.

„Litexpo“ parodų rūmuose stovėsianti instaliacija kvies diskutuoti apie tvarų gyvenimą. Šis išskirtinis stendas bus vienas esminių renginio vizualinių akcentų. Dangoraižio maketo paviršius bus pagamintas iš specialios medžiagos, sukuriančios veidrodžio efektą. Veidrodinis dangoraižis simbolizuos naująsias technologijas, ateities architektūrą ir inovatyvias technologijas, o žaluma ir augalai kvies diskutuoti apie tvarumo klausimą, gamtos vertę ir jos svarbą ateities miestams.

Išskirtinio dydžio instaliaciją įkvėpė apsilankymas „EXPO 2020 DUBAI“ parodoje Tvarumo paviljone.

Šis „Structum“ stendas bus įsikūręs 3.22 vietoje, 3 Litexpo parodų salėje. 

Paroda bus atidaroma balandžio 20 d. 10:30 val. „Litexpo“ kieme ir veiks iki balandžio 23 d.

„RESTA 2022“ parodoje taip pat vyks „Structum“ konkurso „Išmanusis miestas“ organizuojama konferencija apie tvarius ateities miestus „Žmogus miestui ar miestas žmogui? Kūrybiniai miesto ištekliai“. Joje pranešimus aktualiomis temomis pristatys žinomi Lietuvos ir užsienio architektai bei urbanistai. Konferencija vyks balandžio 21 d. 11 val. „Litexpo“ konferencijų salėje 5.1. (5 parodų salė, 2 aukštas). Plačiau: https://structum.lt/konferencijos/

Daugiau informacijos: +370 611 17962, ieva@structum.lt

Pranešimą paskelbė: UAB "Structum projektai"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-04-15 12:20
Savivalda, regionai, NT, statyba
pasidalinti
atgal