Kaune, Kleboniškyje atidaryta 36-oji „Express Market“ parduotuvė

Šį pavasarį prekybos tinklas „Express Market“ atidarė naują parduotuvę Kaune, Kleboniškyje. Joje lankytojų lauks platus įvairių prekių ir šviežio maisto asortimentas, galimybė gauti įvairias finansines paslaugas bei pirmasis šio rajono taromatas, o ateityje – vaistinė ir paštomatas.

Kaune, Kleboniškyje, Kleboniškio g. 27B jau mėnesį veikia naujoji „Express Market“ parduotuvė. Pasak „Express Market“ Marketingo skyriaus vadovės Ingos Austynaitės-Rimkės, prekybos tinklas pasirinko atidaryti parduotuvę šiame rajone siekiant, kad Kleboniškio ir jo apylinkių gyventojai turėtų galimybę patogiai apsipirkti arti namų.

„Naujoje parduotuvėje Kleboniškio, Naujasodžio ir Eigulių gyventojai galės pasirūpinti būtiniausiais pirkiniais – buities prekėmis ir šviežiais maisto produktais: pienu, duona, žalia mėsa. Klientams taip pat siūlome platų, kokybišką vaisių ir daržovių asortimentą, o skubantys lankytojai galės įsigyti užkandžių, pusgaminių ir šviežių sulčių“, – pasakojo I. Austynaitė-Rimkė.

Vietiniai gyventojai ypatingai džiaugiasi ir pirmuoju Kleboniškio „Express Market“ parduotuvės taromatu, kurio dėka jiems nebereikės vežti taros į pridavimo punktus, esančius kituose rajonuose. Klientų patogumui, netrukus čia įsikurs ir vaistinė, o vasaros pabaigoje planuojama įrengti ir pirmąjį paštomatą.

„Express Market“ parduotuvių šūkis – „Taupantiems laiką“, dėl šios priežasties skubantiems lankytojams papildomai įrengta savitarnos kasa. Klientams teikiamos ir kitos paslaugos: apsilankymo metu jie gali pasipildyti telefono sąskaitą, išsiimti grynųjų pinigų ir sumokėti mokesčius ar atlikti įmokas. Kleboniškio „Express Market“ lauks lankytojų kiekvieną dieną nuo 8 iki 22 val.

Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia 36-ios „Express Market“ parduotuvės, kuriose nuolat dirba 200 žmonių. Kleboniškio parduotuvėje jau spėjo įsidarbinti ir ukrainietė Valeriyja – prekybos tinklas aktyviai kviečia prie kolektyvo prisijungti kitus ukrainiečius ir Kleboniškio gyventojus. Kiekvienam naujam darbuotojui iš Ukrainos „Express Market“ skirs 300 eurų išmoką-paramą.

Pranešimą paskelbė: UAB "Kilminė"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal