„Ekstremaliųjų situacijų valdymas: geros pamokos – išmoktos pamokos“

Renginio tipas: Konferencija
Renginio data: Pirmadienis, 2022 m. gegužės 9 d.
Renginio pradžia: 11:00
Renginio pabaiga: Pirmadienis, 2022 m. gegužės 9 d.
Renginio vieta: Lietuvos Respublikos Seimas, Konstitucijos salė, I rūmai.

Seimo Audito komitetas kartu su Valstybės kontrole gegužės 9 d. (pirmadienį) kviečia žiniasklaidos atstovus į konferenciją „Ekstremaliųjų situacijų valdymas: geros pamokos – išmoktos pamokos“.

Konferencijos metu kartu su ekstremaliųjų ir krizinių situacijų valdymo ekspertais, verslo atstovais bus aptariami valstybinių auditų rezultatai, susiję su ekstremaliosiomis situacijomis ir pandemijos valdymu, bei  šaliai šiuo metu svarbiausi šios srities valdysenos sprendiniai.

Konferencijos pabaigoje vyks diskusija, kurioje organizatoriai kartu su Vyriausybės kanceliarijos, savivaldos, verslo, akademinės bendruomenės atstovais dalysis patirtimi ir patarimais, kaip geriau pasirengti ekstremaliųjų situacijų valdymui, bus aptariama, kaip tinkamai panaudoti išmoktas pamokas, nagrinėjama, ko dar turime pasimokyti.

Konferencijoje dalyvaus: valstybės kontrolierius Mindaugas Macijauskas, Seimo Audito komiteto pirmininkas Zigmantas Balčytis, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas, Seimo nariai, Valstybės kontrolės atstovai, ekstremaliųjų ir krizinių situacijų valdymo ekspertai, verslo atstovai.

Data: gegužės 9 d. (pirmadienis), 11:00 val.

Vieta: Lietuvos Respublikos Seimas, Konstitucijos salė, I rūmai.

Trukmė: 3 val. 45 min. (programa pridedama).

Kviečiame dalyvauti!

Žiniasklaidos atstovus, norinčius dalyvauti konferencijoje gyvai, kviečiame iki gegužės 4 d. registruotis adresu: https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=37172&p2=1904.

Stebėti tiesioginę konferencijos transliaciją taip pat bus galima paskyroje „Atviras Seimas“ paspaudus šią nuorodą: https://youtu.be/PabT1sRg44c.


Kontaktinis asmuo

Zita Bislienė
Komunikacijos departamento komunikacijos patarėja
Valstybės kontrolė
8 684 84 573
zita.bisliene@valstybeskontrole.lt

Akvilė Raudeliūnienė
Seimo Audito komiteto biuro padėjėja
8 612 00 548
akvile.raudeliuniene@lrs.lt

Pranešimą paskelbė: Valstybės kontrolė
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-04-25 14:57
Kiti pranešimai
Renginio pradžia
2022-05-9, pirmadienis11:00
Renginio pabaiga
2022-05-09
Renginio vieta
Lietuvos Respublikos Seimas, Konstitucijos salė, I rūmai.
Prisegti failai
pasidalinti
atgal