LG pristato 2022 m. televizorius, kurie žiūrėjimo ir naudojimo patirtį paverčia dar įspūdingesne

Kartu su 360° multimedijos meno instaliacijomis „LG Electronics“ (LG) pristatė iki šiol pažangiausią ir įspūdingiausią televizorių liniją, kurios pagrindą sudaro tik 2022 m. OLED televizoriai. Tikimasi, kad naujausių LG modelių televizoriai su galingomis vaizdo technologijomis ir patobulinta „webOS“, siūlančia dar daugiau išmaniųjų funkcijų ir paslaugų, dar labiau pagerins žiūrėjimo ir naudojimo patirtį.

„OLED technologijos pradininkė ir pasaulinė lyderė LG nuolat tobulina šią technologiją, todėl įmonė jau devynerius metus pirmauja pasaulinėje aukščiausios klasės televizorių rinkoje.[1] LG 2022 OLED televizoriuose, kuriuose taikoma pripažinta savaiminio apšvietimo OLED technologija, naudojama preciziška pikselių lygio kontrolė, užtikrinanti giliausią juodą spalvą, neįtikėtinai tikroviškas spalvas ir begalinį kontrasto santykį. Be to, naujų modelių televizoriai turi dar daugiau išmaniųjų funkcijų, užtikrinančių individualizuotą žiūrėjimo patirtį“, – paaiškino „LG Home Entertainment“ produktų direktorius Sungjun Sonas (Sungjun Son).

Su pažangiausiu LG OLED skydeliu ir naujuoju „α (Alpha) 9 Gen 5“ išmaniuoju procesoriumi, įskaitant ryškumo didinimo technologiją, „LG Evo“ technologija yra įdiegta 2022 G2 („LG OLED Evo Gallery Edition“) ir C2 serijose, todėl namų pramogų patirtis pakyla į naujas aukštumas. „LG OLED Evo“ technologija užtikrina didesnį ryškumą, aiškumą ir detalumą, kad vaizdai būtų tikroviški ir beveik veržtųsi iš ekrano. Ryškumą dar labiau padidina naujosios „Brightness Booster Max“ (G2 serija) ir „Brightness Booster“ (C2 serija) funkcijos, kurias įgalina didesnė „α9 Gen 5“ apdorojimo galia.[2]

LG 2022 m. OLED televizorių linijoje taip pat siūlomi nauji ekranų dydžiai ir stilingas dizainas, todėl vartotojai turės didesnį pasirinkimą. Be pirmojo pasaulyje 97 colių OLED televizoriaus ir naujo 83 colių modelio, G2 serijoje siūlomi 77, 65 ir 55 colių variantai, kad būtų galima parinkti tinkamą dydį praktiškai bet kokiai namų erdvei. Patobulintas G2 serijos „Gallery Design“ dizainas leidžia naudotojams montuoti televizorius viename lygyje su siena, kad jie atrodytų vientisai, rafinuotai ir būtų geriau integruoti į žiūrėjimo aplinką. LG C2 serijoje siūloma daugiausiai ekrano dydžių iš 2022 m. serijos – iš viso galima rinktis iš šešių. Pirmasis 42 colių OLED televizorius, idealiai tinkantis mažesnėms patalpoms arba mėgstantiems konsolinius ir kompiuterinius žaidimus, papildo platų C2 serijos 83, 77, 65, 55 ir 48 colių modelių asortimentą. Šių metų naujiena – patobulinta C2 serija, pasižyminti plonesniais rėmeliais, kurie padeda mėgautis įspūdingesniais vaizdais, ir elegantišku aptakiu dizainu.

Demonstruodama, kad ir toliau pirmauja skystųjų kristalų televizorių srityje, LG taip pat pristato išplėstą 2022 m. QNED televizorių asortimentą. Naujausi QNED televizoriai pasižymi stulbinama vaizdo kokybe, todėl žiūrovai gali mėgautis tikslesnėmis spalvomis, geresniu kontrastu ir ryškumu.

Naujieji QNED televizoriai, kuriuose pritaikyta išskirtinė LG „Quantum Dot NanoCell“ technologija, pakelia LCD vaizdo kokybės kartelę ir užtikrina sodrias bei tikslias spalvas, kurios pagyvina bet kokio žanro turinį. Tarptautinės produktų bandymų agentūros „Intertek“ sertifikuoti LG QNED televizoriai pasižymi 100 proc. spalvų apimtimi ir nuoseklumu, todėl jie užtikrina išskirtines spalvas plačiu žiūrėjimo kampu ir leidžia visame kambaryje mėgautis puikiais LCD ekrano žiūrėjimo potyriais.[3]

LG 2022 m. QNED televizorių linijoje vartotojai gali rinktis iš įvairesnių dydžių televizorių – nuo tikrai kinematografiškų iki tinkamų mažesnei erdvei. Visi siūlomi 86, 75 ir 65 colių modeliai užtikrina visišką žiūrovų įsitraukimą į vaizdą. Turintieji mažiau vietos arba pageidaujantieji kuklesnių proporcijų gali įsigyti ir 55 colių televizorius.

Naujausius LG OLED ir QNED televizorius nuo gegužės mėnesio bus galima įsigyti LG įgaliotuose mažmeninės prekybos tinkluose Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.

[1] 2013–2021 m. (per 9 metus) pristatyti gaminiai (šaltinis: „Omdia“)

[2] Ryškumo stiprintuvas taikomas didelių dydžių televizoriams: 83 colių – C2, 77 colių – C2, 65 colių – C2 ir 55 colių – C2

[3] Sertifikuota „Intertek“ pagal CIE DE2000: LG QNED televizoriuose užfiksuotas 100 proc. spalvų nuoseklumas 18-oje spalvų modelių, kai žiūrėjimo kampas ±30°. Sertifikuota „Intertek“ naudojant IDMS 1.1 (kl. 5.32): LG QNED televizoriuose užfiksuota 100 proc. spalvų apimtis DCI-P3 spalvų erdvėje. 100 proc. spalvų nuoseklumas taikomas QNED Mini LED QNED99, QNED95, QNED90 serijoms; 100 proc. spalvų apimtis taikoma QNED Mini LED QNED99, QNED95, QNED90, QNED85 serijoms.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-04-28 14:32
ITT, Kiti pranešimai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal