Spartus “Rivile” augimas įvertintas “Financial Times”

Verslo valdymo ir buhalterinės apskaitos sistemas kurianti „Rivile“ pateko į prestižinį, “Financial Times” sudaromą, sparčiausiai augusių Europos bendrovių TOP 1000.

“Financial Times” šeštus metus iš eilės skelbia sąrašą įvairių sektorių įmonių, kurių pajamos per paskutinius ketverius metus augo greičiausiai. FT 1000 įmonių reitingas yra “Financial Times” ir rinkos analitikos bendrovės “Statista” bendra iniciatyva. Pastaroji atlieka rinkų analizę, renka ir vertina duomenis, tiesiogiai bendrauja su dešimtimis tūkstančių įmonių.

“Rivile” pajamų augimas vertintu 2017-2020 metų laikotarpiu siekė 166%, kas lėmė bendrovei poziciją sparčiausiai augusių Europos bendrovių sąraše. Trisdešimtais bendrovės gyvavimo metais pasiektas FT 1000 pripažinimas rodo, kad brandi bendrovė, priėmusi ryžtingus sprendimus ir vykdanti pokyčius, gali augti kaip startuolis.

“Labai džiaugiamės ir didžiuojamės būdami pastebėti ir įvertinti tarp milijonų Europoje veikiančių įmonių. Šis pasiekimas rodo, kad puikus naujos strategijos įgyvendinimas, verslo modelio keitimas, dėmesio sutelkimas į inovacijų ir modernios vadybos principų diegimą davė apčiuopiamų rezultatų.” - teigia “Rivile” strateginio investuotojo “Advantes technologies” vadovas dr. Vilius Kontrimas.

Vertintu laikotarpiu įmonė išgyveno kryptingus, planuotus vidinius pokyčius  ir reikšmingus rinkos sukrėtimus, kuriuos lėmė prasidėjusi pandemija.  “Pajamų augimas tokiu sudėtingu laikotarpiu rodo, kad esame stipri kompanija, o mūsų kuriami produktai ir teikiamos paslaugos yra ypač svarbūs organizacijoms norint išgyventi ir augti sudėtingais laikotarpiais.” - sako Evaldas Žiedelis, atsakingas už “Rivile” pardavimus ir rinkodarą.

“Tikiu, kad šis pasiekimas tai gražus mūsų rezultatų įvertinimas, kuris prisideda prie lietuviško verslo garsinimo bei “Rivile” vardo sklaidos mums žengiant į naujas rinkas su naujais kuriamais produktais bei augina mūsų žinomumą Lietuvoje ir svetur. Noriu nuoširdžiai padėkoti visiems darbuotojams, partneriams, klientams, kurių bendros pastangos lėmė tokią sėkmę.” - teigia dr. Vilius Kontrimas.

Apie “Financial Times”

“Financial Times” - prestižinis verslo, finansų, ekonomikos ir politikos dienraštis ir portalas. Laikraščio pasaulinis tiražas siekia 600 tūkst. egzempliorių. Pagrindinė būstinė - Londone, tačiau redakcijos biurai yra JAV, Europoje ir kitur. Dienraščio savininkė yra Japonijos kompanija Nikkei.

Apie “Statista”

“Statista” yra Vokietijos kompanija besispecializuojanti rinkos ir vartotojų duomenų analizėje. Įmonė teikia statistinės analizės, duomenų rinkimo paslaugas verslo klientams, dėstytojams, tyrėjams.

Apie “Rivile”

“Rivile” yra verslo valdymo ir buhalterinės apskaitos sistema, su kuria valdoma ir apskaitoma daugiau nei 30 tūkstančių įmonių Lietuvoje. 1992 m. įkurta UAB “Rivilė” įmonė savo populiarumą užsiaugino ir išlaiko dėl nuolat vystomo, lankstaus ir labai įvairius verslo poreikius tenkinančio produkto, plataus programos diegėjų ir vystytojų tinklo bei išskirtinės profesionalų komandos. 2018 metais įmonės vairą perėmęs strateginis investuotojas “Advantes Technologies” nuolat didina bendrovės pajėgumus, investuoja į naujų produktų kūrimą bei planuoja plėtrą užsienio rinkose.

Pranešimą paskelbė: Rivile