„Gate.io" skiria 10 milijonų dolerių finansavimo paketą bendrovės „Stanhope Financial Group" augimui skatinti

MAJURO, Mašalų salos, 2022 m. gegužės 16 d./PRNewswire/ -- Gate.io, viena iš pirmųjų kriptovaliutų biržų ir skaitmeninių aktyvų platformų lyderė, paskelbė, kad jos rizikos kapitalo įmonė  Gate Ventures neseniai skyrė  10 milijonų dolerių finansavimą Airijoje įsikūrusiai pasaulinei finansinių technologijų bendrovei Stanhope Financial Group, teikiančiai išsamų bankininkystės paslaugų paketą. Finansavimas bus naudojamas siūlomų grupės produktų plėtrai, vadovybės komandai sustiprinti ir pasiruošimui plėsti bendrovės skaitmeninių aktyvų padalinį „SH Digital".

Nuo pat veiklos pradžios 2021 m. spalio mėn. „Stanhope Financial Group" pademonstravo reikšmingą augimą visose jos verslo srityse. Bendrovės padalinys „SH Payments" gavo elektroninių pinigų įstaigos licenciją ir siūlo verslo bankininkystės paslaugą, kad klientai galėtų veiksmingai siųsti ir gauti pinigines lėšas visame pasaulyje. Bendrovės padalinys „SH Capital" teikia įstaigoms prieigos prie pasaulinių investavimo produktų visose kapitalo rinkose galimybę. Dukterinė bendrovė „SH Digital" siūlo kriptovaliutų likvidumo ir prekybos jomis paslaugas. Lietuvos bankas ir Dubajaus finansinių paslaugų institucija suteikė „Stanhope Financial Group" finansinių paslaugų licencijas.

Kevin von Neuschatz, „Stanhope Financial Group" grupės generalinis direktorius, teigia:

„Mūsų pirmojo lygio bankininkystės paslaugų paketas specialiai sukurtas padėti ambicingoms įmonėms vykdyti greitesnius ir efektyvesnius mokėjimus, gauti prieigą prie investicinių produktų ir visiškai pasitikint vykdyti skaitmeninę prekybą.

Sparčiai augančios mažos ir vidutinės įmonės labai ilgai buvo ignoruojamos tradicinių bankų ir institucijų, todėl mes siekiame ištaisyti padėtį. Šis stambus finansavimo paketas leis plėsti mūsų kompetenciją ir patirtį, kurti naujus produktus ir siūlyti įmonėms prieigą prie visų reikiamų ir iki šiol trūkstamų paslaugų".

Mohit Davar, „Stanhope Financial Group" vykdomosios valdybos pirmininkas, teigia:

„Tai puiki galimybė bendrovei „Stanhope Financial Group", ši investicija leis mums toliau plėsti savo pagrindinius padalinius, kurie jau padarė didelius proveržius rinkoje.

Pasinaudodamas šia galimybe noriu padėkoti visiems investuotojams, o ypač Gate Ventures , už mūsų komandai parodytą pasitikėjimą, leidžiantį ir toliau vykdyti strateginius planus bei kurti milžinišką vertę akcininkams."

Kevin Yang, „Gate Ventures" investicijų direktorius, pažymi:

„Siekis priimti kriptovaliutas ir suderinti jas su įprastine tradicine bankininkyste paskatino Gate.io dirbti su tokiomis novatoriškomis ir reguliuojamomis bendrovėmis kaip „Stanhope Group", toliau vystant mūsų produktų portfelį ir tęsiant novatoriškų sprendimų mūsų klientams kūrimą.

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-05-17 09:40
Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal