TGS Baltic prestižiniuose gyvybės mokslų teisės apdovanojimuose pripažinta metų advokatų kontora Baltijos šalyse

Jungtinėje Karalystėje, Londone vykusioje prestižinių „LMG Life Sciences“ apdovanojimų ceremonijoje advokatų kontora TGS Baltic pripažinta geriausia metų teisės patarėja Baltijos šalyse. Kontora įvertinta už kompleksinius ir inovatyvius teisinius sprendimus patariant klientams įvairiais klausimais, susijusiais su biotechnologijų, farmacijos, sveikatos priežiūros, medicinos priemonių gamybos ir platinimo bei maisto saugos teisiniu reguliavimu.

 „Teisinių klausimų ir iššūkių, susijusių su žmogaus gyvybe ir sveikata niekada netrūksta, tačiau praėję keleri metai buvo itin sudėtingi – prasidėjus pandemijai farmacijos bendrovės dėjo milžiniškas pastangas, kad sukurtų ir rinkoms kuo greičiau pristatytų greituosius COVID-19 testus ir vakcinas, netrūko teisinių užduočių viešajame sektoriuje. Tačiau šie iššūkiai lėmė ir didžiulį proveržį – vaistų ir medicinos priemonių gamintojai savo veikloje pradėjo naudoti daugiau inovatyvių sprendimų, tokių kaip dirbtinis intelektas. Be to, nuolat besiplečianti startuolių ekosistema pasiūlė itin inovatyvių sprendimų sveikatos priežiūros bei farmacijos srityse. Šis apdovanojimas parodo, kad įmonės su kuriomis dirbame vertina mūsų partnerystę ir mato teisinių patarėjų kuriamą pridėtinę vertę verslui ir sveikatos sistemai”, – sako advokatų kontoros „TGS Baltic“ partnerė, sveikatos priežiūros ir gyvybės mokslų teisės ekspertė Dalia Tamašauskaitė-Žilienė.

„LMG Life Sciences“ yra prestižinis teisinių reitingų žinynas, vertinantis gyvybės mokslų teisės srityje pirmaujančias advokatų kontoras ir teisininkus. Sudarant reitingus atliekamos išsamios verslo ir teisinių pokyčių analizės, apklausiami advokatų kontorų klientai ir ekspertai. Apdovanojimai skiriami už sudėtingiausius ir inovatyviausius teisinius projektus gyvybės mokslų srityje.

Gegužės 12 d. vykusios ceremonijos Londone metu „TGS Baltic“ įteiktas Metų advokatų kontoros Baltijos šalyse (angl. Baltic law firm of the year) apdovanojimas.

Sveikatos priežiūros ir gyvybės mokslų specializacija advokatų kontoroje „TGS Baltic“ yra viena pagrindinių, ją nuo pat kontoros įkūrimo vystė ir stiprino Eugenija Sutkienė – rinkoje puikiai žinoma teisės ekspertė ir „TGS Baltic“ įkūrėja.

Daugiau informacijos apie apdovanojimus čia.

Apie „TGS Baltic“

Advokatų kontora „TGS Baltic“ vienija daugiau nei 150 teisininkų dirbančių visose komercinės teisės srityse Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

2021 m. bendrovės „Kantar“ rengiamame „Prospera Tier 1 Law Firm Review“ teisinių paslaugų rinkos tyrime „TGS Baltic“ buvo pripažinta geriausia advokatų kontora Lietuvoje (angl. Shared tier 1) ir labiausiai rekomenduojama teisinių paslaugų įmone Baltijos šalyse (angl. willingness to recommend).

Daugiau informacijos:

Aistė Veberaitė

„TGS Baltic“ komunikacijos vadovė

Tel. +370 616 98510

El. p. aiste.veberaite@tgsbaltic.com

Pranešimą paskelbė: TGS Baltic
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-05-17 10:30
Verslas, ekonomika, finansai, Medicina, farmacija
pasidalinti
atgal