Lietuvių bendrovė „Orbio World“ įsigijo startuolį „Fraîcheur Paris“

Bendrovė „Orbio World“, kurianti ir beveik visame pasaulyje prekiaujanti sveikatingumo, namų apyvokos bei elektronikos produktais, įsigijo JAV, Jungtinėje Karalystėje bei Europoje sparčiai išpopuliarėjusį prekės ženklą „Fraîcheur Paris“ valdančią UAB „Neorus“.

Visa naujosios įmonės komanda bei „Fraîcheur Paris“ įkūrėja Ingrida Černiauskaitė ir toliau dirbs vystydami šį prekės ženklą ir populiariausią jo gaminį – veido masažuoklį, veikiantį šalčio terapijos principu. Jį pastebėję ir aprašę tokie žurnalai kaip „Vogue“, „Elle“, „Glamour“, „Harper's Bazaar“ ir kt.

Pastebėti pasaulyje

„Kurį laiką stebėjome „Fraîcheur Paris“, matėme kaip drąsai jis žengia į tarptautines rinkas, augina pardavimus ir sėkmingai veikia tiek verslo-verslui (B2B), tiek tiesiogiai vartotojui skirtuose (D2C) segmentuose.

Šis prekės ženklas atrodė ne tik perspektyvus, bet ir puikiai tinkantis į „Orbio World“ portfolio – pasauliui norime suteikti galimybę įsigyti tik itin kokybiškus produktus. Kartu su Ingrida atradome bendrus tikslus, todėl esu tikras, kad „Fraîcheur Paris“ įsigijimas naudingas abiem pusėms“, ‒ sako „Orbio World“ generalinis direktorius Tomas Mačernis.

T. Mačernio teigimu, šis pirkimas leidžia „Orbio World“ tvirtai įžengti į odos priežiūros produktų kategoriją, kadangi ateinama su kokybišku, pasaulyje pastebėtu ir didelę klientų bazę turinčiu prekės ženklu. „Orbio World“ šiuo metu dirba ir ties naujosios įmonės procesų integracija, siekiant auginti ir plėsti naujai įsigytą prekės ženklą.

Šiuo metu pagrindinį „Fraîcheur Paris“ prekės ženklo produktą – veido masažuoklį, veikiantį šalčio terapijos principu – platina tokie žymūs užsienio žaidėjai kaip „Asos“, „Cult Beauty“, „Notino“, „Current Body“, „Shiseido“ ir „Harrods“ bei kt.

Naujas augimo etapas

„Sukūrėme produktą, turintį unikalią nišą ir sulaukusį didelio pasisekimo. Visgi, ilgainiui atėjo laikas nuspręsti, ar išlaikyti turimas pozicijas, ar auginti prekės ženklą – pasirinkau antrą variantą.

Pasaulinė grožio rinka yra itin konkurencinga, todėl norint sėkmingos plėtros reikalingos ne tik investicijos, bet ir ištekliai, patirtis bei žinios. Būtent tai „Orbio World“ ir turi – sėkmingai organizuoja globalius prekių pardavimus, turi didžiulę praktinę patirtį vystant elektroninę prekybą. „Orbio World“, kaip ir mes, išsikėlę ambicingus tikslus, tad neabejoju, kad su jų pagalba ir turimu know-how pasieksime įspūdingų rezultatų“, ‒ sako I. Černiauskaitė.

UAB „Neorus“ veikia nuo 2016 m. I. Černiauskaitė tuo metu kūrė ir „Amazon“ bei kitose e-komercijos platformose pardavinėjo savo gaminius. Ryškios sėkmės sulaukta 2018 m., kuomet sukurtas kriomasažuoklis bei prekės ženklas „Fraîcheur Paris“.

„Orbio World“ – lietuviško kapitalo įmonė, apjungusi skaitmeninės reklamos ir e-prekybos paslaugas. Tarptautinėje rinkoje pozicijos įtvirtintos gana tvirtai – aptarnauta jau daugiau nei 2 mln. klientų visame pasaulyje.

Pranešimą paskelbė: UAB „INK agency“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-08-09 13:52
Prekyba, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal