Latvijoje rinksis Šiaurės Europos šalių saugumo technologijų lyderiai

Šių  metų spalio 20 d. Latvijoje, Rygoje, įvyks unikali konferencija, subursianti Šiaurės Europos šalių saugumo technologijų lyderius ir nuomonės formuotojus. Konferencija „Nordic SecTech Summit 2022“ organizuojama tuomet, kai saugumo grėsmė regione pasiekė beprecedentį lygį. Renginio organizatorių teigimu, pagrindinis dėmesys bus skiriamas regiono saugumo rizikos mažinimui, konferencijoje praktiškai bus nagrinėjami įvairūs rizikos scenarijai.

Pirmąją tokią saugumo technologijų konferenciją Šiaurės Europoje organizuoja pirmaujanti saugumo technologijų gamintoja ir platintoja „ALTAS IT“. Renginyje dalyvaus pranešėjai iš NATO strateginės komunikacijos kompetencijos centro (NATO StratCom COE), Saugumo profesionalų asociacijos, Saugumo ir strateginių studijų centro ir kitų saugumo analitinių centrų.

„Tokiu metu, kai dėl įvairių įtampą keliančių veiksnių ne tik aštrėja pasauliniai konfliktai, bet ir kyla socialinė įtampa ir ekonominės krizės, didėja nusikalstamumas ir visuomenės nepasitenkinimas, saugumo technologijų paklausa vis labiau auga. „Nordic SecTech Summit 2022“ renginyje dalyvaus daugybė pranešėjų ir tiekėjų, kurie kalbės apie saugumo technologijų tendencijas, padedančias sumažinti kylančią riziką“, – sako „ALTAS IT Latvija“ generalinis direktorius Māris Baltbergs.

Konferencijoje pranešimus skaitys NATO strateginės komunikacijos kompetencijos centro vyresnysis ekspertas Gundars Bergmanis-Korāts, Saugumo ir strateginių studijų centro vyresnysis ekspertas Toms Rostoks, Jungtinės Karalystės saugumo konsultantų asociacijos asocijuotas narys Robert Turner ir daug kitų. Tarp pranešėjų taip pat bus kelių didelių Šiaurės Europos įmonių saugumo padalinių vadovai ir specialistai bei kiti šio sektoriaus įmonių atstovai.

Konferencijos metu taip pat vyks ir profesionalams skirta naujovių mugė, kurioje lankytojai galės susipažinti su naujausiais Šiaurės Europos saugumo rinkos produktais, kuriuos siūlo tokios bendrovės, kaip „ALTAS IT“, „Hanhwa Techwin“, „Genetec“, „Vanderbilt“, „STiD“ ir kitos.

Konferencija vyks spalio 20 d. „RISEBA Architektūros ir žiniasklaidos centre H2O6“. Registracija į renginį ir daugiau informacijos apie konferenciją – https://www.altasit.eu/sectech-summit

Pranešimą paskelbė: UAB "Komunikaciniai projektai"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-09-22 09:36
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal