„Avia Solutions Group“ plečiasi Artimuosiuose Rytuose, atidaro naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimo stotį Abu Dabyje

„Avia Solutions Group“, pirmaujantys keleivių bei krovininių pervežimo pajėgumų teikėjai, dirbantys su avialinijomis visame pasaulyje, tęsia plėtrą Artimuosiuose Rytuose ir pradeda naują linijinės techninės priežiūros aptarnavimą Abu Dabyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Abu Dabio tarptautiniame oro uoste (AUH) orlaivių priežiūrą ir remontą (angl. „maintenance, repair, and overhaul“ arba „MRO“) „Wizz Air“ oro linijoms teiks „Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė „FL Technics“, pasaulinis orlaivių priežiūros ir remonto paslaugų teikėjas.

Sėkmingai besitęsianti abiejų įmonių partnerystė kitose pasaulio rinkose paskatino norą kartu augti ir Artimuosiuose Rytuose, kur „Wizz Air“ pradeda naujus kelionių maršrutus, o „FL Technics“ įsteigė specialiai tam skirtą aptarnavimo stotį“, – teigė Jonas Janukėnas „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius. „Jungtiniai Arabų Emyratai yra matomi kaip pasaulinės aviacijos ir aukščiausių standartų bei kokybės centras. Todėl labai džiaugiamės matydami „FL Technics“ komandos sėkmingą plėtrą šiame regione ir turėdami tokius patikimus, ilgalaikius partnerius kaip „Wizz Air““.

Naujoji linijinės techninės priežiūros stotis aptarnaus vežėjo „Airbus A320“ tipo orlaivių parką ir skrydžius į Abu Dabio tarptautinį oro uostą ir iš jo. „FL Technics“ sukūrė visapusį techninės priežiūros paketą, atitinkantį „Bendrosios civilinės aviacijos administracijos“ (angl. trump. „GCAA“) sertifikato standartus, įskaitant planinę ir budėjimo (angl. „on-call“) priežiūrą, dalių ir komponentų tiekimo grandinės paslaugas, bei projektų valdymą ir administravimą pagal JAE reglamentus ir reikalavimus.

Ši stotis yra antroji „FL Technics“ linijinės priežiūros stotis regione – pirmoji veikianti Dubajaus tarptautiniame oro uoste (DXB).

Apie „Avia Solutions Group“:

„Avia Solutions Group“ yra pirmaujantys keleivių bei krovinių pervežimo pajėgumų teikėjai, dirbantys su avialinijomis visame pasaulyje. Grupė valdo virš 100 biurų ir gamybos stočių ir vienija daugiau nei 7 000 aukštos kvalifikacijos aviacijos specialistų, aptarnaujančių virš 2000 klientų Europoje, Azijoje, Šiaurės Amerikoje, Australijoje ir kitur.

„Avia Solutions Group“ turi daugiau nei 500 licencijų veiklai įvairiuose verslo segmentuose vykdyti. Į platų grupės įmonių klientams siūlomų paslaugų spektrą įeina: orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (ACMI) nuoma, užsakomoji ir krovininė aviacija, orlaivių nuoma ir prekyba, MRO paslaugos, verslo aviacija ir VIP skrydžių organizavimas, pilotų ir įgulos mokymai, įdarbinimo ir kitos su grupės veikla susijusios paslaugos. Daugiau informacijos: www.aviasg.com

Pranešimą paskelbė: Avia Solutions Group
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-10-05 12:35
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
pasidalinti
atgal