„BMI Group“ globalių paslaugų centro Vilniuje atidarymas

Kviečiame jus š. m. sausio 24 d., antradienį, 10.00 val., dalyvauti Europos stogo dangų ir hidroizoliacijos sistemų ekspertės „BMI Group“ globalių paslaugų centro „BMI GBS“ atidarymo renginyje Vilniuje.

Naująjį paslaugų centrą atidarys ir pristatys „BMI Group“ globalių paslaugų vadovas Arūnas Lingė, „BMI Group“ finansų vadovė Claire Hinshelwood ir personalo vadovas Ollie Roberts.
Renginyje taip pat dalyvaus ir pasisakys Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Elijus Čivilis.

Atidarymo renginys vyks UAB „BMI GBS“ paslaugų centre Ukmergės g. 126, Vilnius. Planuojama renginio trukmė – apie 1,5 val. Tikslias koordinates rasite čia: https://tinyurl.com/2y8s835t
Apie dalyvavimą prašome pranešti el. paštu kristina.jurgile@novamedia.lt arba telefonu +370 673 41658 iki sausio 23 d. Taip pat, norintiems parkuotis požeminėje centro aikštelėje, prašome iš anksto atsiųsti valstybinius automobilio numerius, kad įtrauktumėme į sąrašą.

Daugiau kaip 200 metų pramoninio paveldo ir patirties turinti „BMI Group“ yra didžiausia Europoje gamintoja bendroje plokščių ir šlaitinių stogo dangų rinkoje. Bendrovė taip pat vykdo veiklą ir kai kuriose Afrikos bei Azijos šalyse. Naujoji komanda iš Lietuvos teiks globalias paslaugas „BMI Group“ komandoms visame pasaulyje. „BMI Group“ priklauso „Standard Industries, privačiojo kapitalo pasaulinei pramonės bendrovei, kurios ekosistema aprėpia patronuojamąsias bendroves, technologijas ir investicijas, pasaulinės klasės statybos sprendimus, gerųjų eksploatacinių savybių medžiagas, nekilnojamąjį turtą ir naujos kartos saulės energijos technologiją.

Pranešimą paskelbė: Nova media
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-01-17 11:20
NT, statyba, Verslas, ekonomika, finansai
Renginio pradžia
2023-01-24, antradienis10:00
Renginio pabaiga
2023-01-24
Renginio vieta
UAB „BMI GBS“ paslaugų centras Ukmergės g. 126, Vilnius
pasidalinti
atgal