BGS pradeda bendradarbiavimą su Skandinavijos oro linijomis SAS

BGS, tarptautinė antžeminių paslaugų, orlaivių degalų tiekimo ir logistikos paslaugų teikėja pasirašė naują sutartį su Skandinavijos oro linijomis SAS. Susitarimu numatoma, kad nuo šių metų gegužės pirmos dienos BGS avialinijoms teiks antžeminio aptarnavimo paslaugas Vilniaus oro uoste trijų metų laikotarpiui. Planuojama, kad įmonė aptarnaus 20-30 SAS skrydžių per savaitę.

Vitalis Dūdys, BGS Grupės komercijos vadovas, pakomentavo: „Džiaugiamės pradėdami partnerystę su didžiausiomis Skandinavijos avialinijomis. Esame tikri, kad per ateinančius tris metus užsitikrinsime partnerių pasitikėjimą, kuris taps ilgamečio bendradarbiavimo pagrindu.“

Tomas Holm, SAS Oro uosto operacijų vadovas, pasidalino: „Iš savo partnerių tikimės profesionalumo ir patirties, todėl džiaugiamės galėdami antžeminių paslaugų teikimą savo skrydžiams patikėti būtent BGS. Neabejojame, kad ši partnerystė leis mums užtikrinti dar geresnę keleivių skrydžių patirtį.“

BGS yra viena didžiausių antžeminio orlaivių aptarnavimo ir degalų tiekimo paslaugų teikėjų Vilniaus oro uoste, kurią renkasi tokie žinomi aviacijos industrijos žaidėjai kaip „LOT Polish Airlines“, „Finnair“, „DHL“, „Wizz Air“ ir „Ryanair“. Be klientų aptarnavimo Vilniaus oro uoste, BGS veikia dar 9 oro uostuose visoje Europoje.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 173 orlaivių parką. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas.

Pranešimą paskelbė: Avia Solutions Group
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal