„airBaltic“ skelbia vasaros sezono iš Vilniaus pradžią

Visas nuotraukas iš pristatymo rasite čia: https://we.tl/t-vQaiyuyicl

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša apie 2023 m. vasaros sezono pradžią ir siūlo keturias naujas kryptis iš Vilniaus. Šiais metais „airBaltic“ skraidins į tokias naujas poilsio kryptis kaip Malaga (Ispanija), Palma de Maljorka (Ispanija), Nica (Prancūzija) ir Heraklionas (Graikija). Pirmasis skrydis iš Vilniaus į Malagą įvyko šiandien, 2023 m. gegužės 2 d.

„Siekiame savo klientams užtikrinti sklandų keliavimą ir gerinti susisiekimą su mūsų gimtaisiais miestais Baltijos šalyse ir iš jų. Pradėdami vasaros skrydžių sezoną iš Vilniaus keturiomis naujomis vasaros kryptimis, džiaugiamės galėdami suteikti savo keleiviams dar daugiau galimybių. Esame dėkingi savo partneriams, įskaitant Vilniaus oro uostą, už svarų indėlį ir bendradarbiavimą. Be to, šį vasaros sezoną Vilniuje bazuojasi papildomi „airBaltic“ orlaiviai, o dėl augančio keleivių skaičiaus džiaugiamės, kad mūsų rinkos dalis Vilniuje ir toliau auga“, – teigia „airBaltic tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas.

„Bendrovė „airBaltic“ yra svarbus ir ilgalaikis Lietuvos oro uostų partneris. Labai džiaugiamės, kad ji aiškiai akcentuoja tolimesnius planus investuoti į Vilniaus oro uostą ir tuo pačiu gerinti susisiekimo galimybes Lietuvos keliautojams. Šios įmonės rinkos dalis Lietuvoje auga, o tai reiškia, kad mūsų vietiniai keleiviai vis labiau vertina patogias galimybes keliauti oro bendrovės siūlomais maršrutais bei aukštą jų paslaugų lygį“, – pastebi Lietuvos oro uostų maršrutų plėtros vadovas Tomas Zitikis.

Skrydžiai iš Vilniaus į Malagą truks 4 valandas ir 30 minučių.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 70 krypčių, Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ sujungia Baltijos regioną su daugiau nei 70 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir NVS. Per pastaruosius 27 metus „airBaltic“ tapo tvirta, pelninga ir tarptautiniu mastu pripažinta oro linijų bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2,3 tūkst. darbuotojų. „airBaltic“ yra geriausiai žinomas tarptautinis Latvijos prekės ženklas, sukuriantis daugiau nei 2,5 proc. Latvijos BVP. „airBaltic“ naudojasi 39 Airbus A220-300 orlaiviais. „airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir inovatyvias paslaugas. „Skytrax“ Latvijos oro linijų bendrovei „airBaltic“ suteikė penkių žvaigždučių COVID-19 saugos įvertinimą. Agentūros Airlineratings.com duomenimis „airBaltic“ yra viena iš TOP dvidešimties oro linijų bendrovių, kurios laikosi COVID-19 saugumo reikalavimų. 2018 ir 2019 m. pelnė ATW oro linijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu“. 2019 kompanija laimėjo „Airline Business“ sektoriaus lyderystės apdovanojimą. airBaltic” – tai 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 97,96 proc. akcijų, o likusiems akcininkams priklauso 2,04 proc. akcijų.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal