„airBaltic“ gavo „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą už geriausią salono aptarnavimą Europoje

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša, kad vakar, gegužės 24 d., gavo 2023 m. „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą už geriausią salono aptarnavimą Europoje. Šiuo apdovanojimu įvertintas oro linijų bendrovės svetingumas bei pastangos aptarnauti keleivius lėktuve.

„Esu dėkingas ir didžiuojuosi „airBaltic“ komandos darbu ir atsidavimu, dėl kurio mūsų pastangos lėktuvuose buvo pripažintos tarptautiniu mastu. Tai rodo, kad einame teisingu keliu bei motyvuoja dar labiau stengtis tobulinant patirtį mūsų orlaiviuose. Visos „airBaltic“ komandos vardu dėkoju keleiviams ir „APEX“ komandai už šį malonų pripažinimą“, – teigia „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Oro linijų bendrovė „airBaltic“ surinko daugiau nei milijoną keleivių balsų ir buvo pripažinta geriausia 2023 m. Europos aviakompanija salono aptarnavimo srityje, o tai liudija, kad ši bendrovė išskirtinai derina naujus produktus ir puikų aptarnavimą. Kaip rodo keleivių įvertinimų gausa, išskirtiniai „airBaltic“ skrydžių palydovai sujungia Baltijos šalių svetingumą ir profesionalumą, paprastus skrydžius paversdami nepamirštamomis kelionėmis“, – sako „APEX“ generalinis direktorius Dr. Joe Leaderis.

Apdovanojimas buvo įteiktas per ceremoniją, kuri vyko šią savaitę Dubline (Airija) vykstančio renginio „Future Travel Experience EMEA, Ancillary & Retailing“ metu. Prestižinį apdovanojimą „airBaltic“ komandos vardu atsiėmė bendrovės keleivių salono personalo viceprezidentė Ingūna Andže.

„APEX Passenger Choice“ apdovanojimas – vienas prestižiškiausių apdovanojimų pasaulyje, kuriuos oro linijos gali gauti už pasiekimus keleivių aptarnavimo, sėdynių komforto, pramogų ir kitose srityse.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ sujungia Baltijos regioną su daugiau nei 70 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir NVS. Per pastaruosius 27 metus „airBaltic“ tapo tvirta, pelninga ir tarptautiniu mastu pripažinta oro linijų bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2,3 tūkst. darbuotojų. „airBaltic“ yra geriausiai žinomas tarptautinis Latvijos prekės ženklas, sukuriantis daugiau nei 2,5 proc. Latvijos BVP. „airBaltic“ naudojasi 41 Airbus A220-300 orlaiviais. „airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir inovatyvias paslaugas. „Skytrax“ Latvijos oro linijų bendrovei „airBaltic“ suteikė penkių žvaigždučių COVID-19 saugos įvertinimą. Agentūros Airlineratings.com duomenimis „airBaltic“ yra viena iš TOP dvidešimties oro linijų bendrovių, kurios laikosi COVID-19 saugumo reikalavimų. 2018 ir 2019 m. pelnė ATW oro linijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu“. 2019 kompanija laimėjo „Airline Business“ sektoriaus lyderystės apdovanojimą. airBaltic” – tai 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 97,97 proc. akcijų, o likusiems akcininkams priklauso 2,03 proc. akcijų.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
2023-05-25 10:30