Marketingo guru Ph. Kotlerį pasiekė apdovanojimas iš Vilniaus


Vilniuje vykusioje marketingo vadovų konferencijoje  LiMA CMO SUMMIT'23 Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) kartu su Europos marketingo konfederacija (ECM) gegužės 27-ąją oficialiai paskelbė Tarptautine marketingo diena ir legendiniam marketingo guru Philipui Kotleriui įteikė apdovanojimą už viso gyvenimo indėlį į marketingo sritį. Šis prestižinis apdovanojimas, kuriuo pripažįstami jo išskirtiniai pasiekimai ir nuopelnai, liudija didžiulę Ph. Kotlerio įtaką visam marketingo sektoriui.


Dėkodamas už apdovanojimą Ph. Kotleris sakė esąs nudžiugintas ir kartu sujaudintas, jog tapo pirmuoju kasmetinio apdovanojimo „Už nuopelnus marketingui“ (angl. k. „Merit in Marketing“) laureatu. „Mielai prisimenu savo daugybę kelionių į Europą, prasidėjusių aštuntajame dešimtmetyje, kad pasidalyčiau naujausiomis marketingo žiniomis – skaičiau pranešimus Švedijoje, Italijoje, Anglijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse bei pats daug ko išmokau. Esu dėkingas Europos marketingo konfederacijai, kad inicijavo Tarptautinę marketingo dieną ir kad esu pirmasis apdovanojimo „Už nuopelnus marketingui“ laureatas“, – baigė savo padėką Ph. Kotleris.

Kvietimas švęsti marketingą įmonių viduje ir visuomenėje

 
Tarptautinė marketingo diena buvo įsteigta siekiant pabrėžti esminį marketingo vaidmenį skatinant verslo augimą ir visuomenės pažangą. Šia pasauline iniciatyva taip pat siekiama skatinti marketingo profesijos atstovų pasididžiavimo jausmą.


EMC valdybos pirmininko Ralfo Štrauso (Ralf Strauss) teigimu, ši pasaulinė šventė liudija marketingo galią ir jos transformuojantį poveikį verslui ir visuomenei visame pasaulyje. Raginame visus aktyviai dalyvauti ir parodyti savo dėkingumą marketingo profesijai.“


Šia svarbia proga LiMA kviečia visus marketingo entuziastus energingai ir kūrybingai švęsti Tarptautinę marketingo dieną.


„Tarptautinė marketingo diena suteikia unikalią galimybę parodyti strateginę marketingo svarbą ir jos teigiamą įtaką organizacijoms. Susivienykime ir kartu pagerbkime marketingisto profesiją ir jos pasiekimus. Sveikinkite savo kolegas, klientus ir partnerius, kurkite viešas iniciatyvas arba renginius įmonių viduje, dalinkitės savo asmeninėmis meilės marketingui istorijomis. Švęskime marketingą skambiai ryškiai ir parodykime jos svarbų vaidmenį formuojant ateitį paminėkite.“ – kviečia Lietuvos marketingo asociacijos direktorė Alvydė Palaimaitė.

Plačiau apie Tarptautinę marketingo dieną: https://internationaldayofmarketing.com/

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-05-29 10:58
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal