„Lidl“ tapo pagrindiniu „UCI WorldTour“ dviračių komandos „Lidl-Trek“ rėmėju

Tarptautinis prekybos tinklas „Lidl“ prisideda prie dviračių sporto populiarinimo ir tampa pagrindiniu „Lidl-Trek“ komandos rėmėju bei strateginiu partneriu. Ilgalaikė partnerystė su viena iš pirmaujančių tarptautinių dviračių sporto komandų prasidės šiemet – birželio 30 d. įvyks moterų lenktynės „Giro d'Italia“, o liepos 1 d. startuos vyrų lenktynės „Tour de France“.

„Lidl“ ir dviračių gamintojos „Trek“ partnerystės tikslas – pasaulinėje dviračių sporto arenoje sukurti komandą, kuri įkvėptų ne tik naujos kartos moterų ir vyrų čempionus, tačiau ir visus dviratininkus – tiek mėgėjus, tiek profesionalus. Partneriai ne tik sutelks dėmesį į sportinę sėkmę, bet ir į bendrą sveikatos skatinimą, įskaitant mankštą, sportą bei tinkamą mitybą. Abiems įmonėms tai yra itin svarbi jų socialinės atsakomybės dalis.

„Siekiame būti tvaraus dviračių sporto pavyzdys, tad džiaugiamės turėdami galimybę remti stiprią tarptautinę, įvairialypę aukščiausios lygos atletų komandą. Esame įsitikinę, kad sveika mityba ir aktyviu sportu bei mankšta paremtas laisvalaikis prisideda prie žmonių gerovės. Kaip „Lidl“ produktai yra prieinami kiekvienam, taip ir dviračių sportas yra tinkamas kiekvienam, ieškančiam aktyvesnio gyvenimo būdo. Norime šią žinią skleisti kuo platesniam žmonių ratui“, – sako „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Bubnelis.

„Lidl“ prekybos tinklas ir Lietuvoje prisideda prie sveikesnio gyvenimo būdo skatinimo ir kitais veiksmais – teikia didelį dėmesį sveikesnių produktų kūrimui, remia vietines sporto iniciatyvas.

„Sportas yra neatsiejama sveiko gyvenimo būdo dalis, tačiau taip pat itin svarbu yra ir sveikatai palanki mityba. Dėl to, pavyzdžiui, mūsų privačių prekės ženklų produktuose Lietuvoje sistemingai mažiname cukraus ir druskos kiekį, plečiame sveikatai palankesnių pilno grūdo ir augalinių produktų asortimentą, ribojame nesveikų produktų reklamą vaikams“, – sako A. Bubnelis.

„Lidl Lietuva“ taip pat palaiko veiklas, kurios skatina jaunimo užimtumą, aktyvų šeimų laisvalaikį ir sveiką gyvenimo būdą. Nuo 2016 m., „Lidl Lietuva“ yra pagrindinė Lietuvos moksleivių krepšinio lygos (MKL) rėmėja. Prekybos tinklo skirtomis lėšomis padengiamos žaidėjų aprangų gamybos, teisėjų paslaugų, lygos renginių organizavimo, apdovanojimų bei kitos išlaidos, būtinos organizuojant sporto veiklą.

„Giro d’Italia“ dviračių lenktynėse – ir lietuviškas akcentas

Sekmadienį Italijos sostinėje Romoje pasibaigusių 106-ųjų prestižinių daugiadienių dviračių lenktynių „Giro d’Italia“ finišą pasiekė ir vienintelis jose dalyvavęs lietuvis Ignatas Konovalovas. 37 metų Lietuvos dviratininkas „Giro d’Italia“ lenktynėse dalyvavo jau aštuntą kartą.

Iki šiol I. Konovalovas „Giro d’Italia“ lenktynėse dalyvavo 2009–2011, 2016, 2019, 2020 ir 2022 metais.

I. Konovalovas „Grand Tour“ varžybose lenktyniavo jau 13-ą kartą. Lietuvis tris kartus dalyvavo „Tour de France“, du – „Vuelta a Espana“ lenktynėse.

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal