„ACC Distribution“ pradėjo atstovauti saulės elektrinių įrangos prekės ženklą „Sungrow“

Pirmaujanti pasaulyje atsinaujinančiosios energijos inverterių ir kaupiklių sprendimų tiekėja „Sungrow“ pasirinko partnerystei Baltijos šalyse vieną didžiausių didmeninės prekybos distributorių „ACC Distribution“. Nuo 2023 m. gegužės mėn. „ACC Distribution“ gali pasiūlyti dar platesnį saulės elektrinių komponentų asortimentą, tarp jų – „Sungrow“ saulės elektrinių inventerius-įtampos keitiklius, modulius ir elektros įkrovimo stoteles.

„ACC Distribution“ nuosekliai įgyvendindama atsinaujinimo strategiją toliau plečia naujų prekės ženklų krepšelį ir kelia sau tikslą Lietuvos, Latvijos, Estijos rinkoms pasiūlyti TOP pasaulinio lygio elektroninės techninės įrangos gamintojų asortimentą. Vertiname naujausią „Sungrow“ partnerystę – šis gamintojas užtikrina išskirtinę saulės elektrinių įrangos kokybę ir operatyvią įrangos priežiūros aptarnavimo sprendimus”, – teigia „ACC Distribution“ Produktų ir rinkodaros vadovas Marijus Miceika.

Anot Produktų ir rinkodaros vadovo, saulės elektrinių įrangos svarbiausi pagrindiniai komponentai yra saulės moduliai ir inverteriai (įtampos keitikliai). Saulės elektrinių moduliai gamina nuolatinę elektros srovę, tam, kad ji galėtų patekti tiek į pastato vidinį/išorinį elektros tinklą, ją reikia pakeisti į kintamą elektros srovę. Būtent šią funkciją ir atlieka saulės elektrinės inverteris. Kitaip tariant inverteris prilyginamas saulės elektrinių modulių „smegenims“, kurios turi apsaugos funkcijų, leidžia nuotoliniu būdu stebėti elektrinės darbą, veikimo istoriją. Dėl šios priežasties renkantis saulės elektrinę ir elektros automobilių įkroviklį, inverterio pasirinkimas tampa išskirtinai svarbiu elementu.

„Sungrow“ turi ypatingai platų visų saulės elektrinių įrenginių komponentų pasirinkimą. Pridėtinę vertę įrenginiams sukuria ir „Sungrow“ užtikrinama tiesioginė įrenginių priežiūra – įrangos gedimo atveju į vietą operatyviai pristatomas naujas įrenginys. Taip pat elektromobilių savininkams prekės ženklas gali pasiūlyti suderintą inverterį su tinkamiausiu automobilio elektros įkrovikliu“, – teigia „ACC Distribution“ atstovas.

„Sungrow“ yra labiausiai pasaulyje paplitęs inverterių prekės ženklas ir turi didžiausią pasaulyje inverterių gamyklą, kurios metiniai gamybos pajėgumai siekia 305 GW. Siūlydama platų sprendimų ir paslaugų spektrą, „Sungrow“ yra įsipareigojusi užtikrinti švarią energiją visiems ir atkakliai siekia tapti pasauline švarios energijos konversijos technologijų lydere.

Be viso to, „Sungrow“ vysto taip pat tarptautiniu mastu pripažintus plaukiojančių fotovoltinių jėgainių, NEV vairavimo, elektromobilių įkrovimo sprendimus ir atsinaujinančio vandenilio gamybos sistemas. „Sungrow“, turėdami 26 veiklos patirtį, produktus teikia į daugiau nei 150 pasaulio valstybių.

Taip pat „Sungrow“ turi techninę mokslinių tyrimų ir plėtros komandą, kuri sudaro 40 proc. bendrovės darbuotojų. Šiuo tikslu Bendrovė investavo į savo vidinį bandymų centrą, patvirtintą SGS, CSA ir „TÜV Rheinland“. 

Primename, „ACME Grupės“ bendrovė „ACC Distribution“ atstovauja daugiau nei 200 informacinių technologijų, kompiuterinės technikos, programinės įrangos, garso, vaizdo ir fotografijos, kompiuterinių žaidimų bei buitinės technikos tiekėjų ir prekinių ženklų, tarp kurių tokie vardai kaip „Dell“, „Lenovo“, „Xiaomi“, „OnePlus“, „Asus“, „Acer“, „Microsoft“, „LG“, „Samsung“ ir kiti. „ACC Distribution“ grupę sudaro 7 bendrovės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.    

Pranešimą paskelbė: UAB „ACME Valda“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-05-31 09:52
Prekyba, Energetika
Prisegti failai
pasidalinti
atgal