„Httpool by Aleph“ tapo „Microsoft Advertising“ partneriais Vidurio ir Rytų Europoje

Pasaulinė skaitmeninių platformų partnerė „Httpool by Aleph“ pradėjo bendradarbiavimą su „Microsoft“ 23-ose Vidurio ir Rytų Europos ir kitose pasirinktose Europos šalyse* ir netrukus pradės siūlyti „Microsoft Advertising“ paieškos, auditorijų strategijos ir apsipirkimo produktus verslui. 

Bendradarbiavimo sutartis įsigalios 2023 metų rugsėjo 1 dieną. Pagal ją, regiono reklamos užsakovai ir agentūros galės kreiptis į „Httpool by Aleph“ dėl reklamos galimybių platformoje. „Microsoft Advertising“ kampanijų reklamos sprendimai bus rengiami įvertinant vietos skaitmeninių technologijų ekspertų įžvalgas. Bendradarbiavimas leis „Httpool by Aleph“ pasiūlyti verslui reklamos galimybes „Microsoft“ paieškos variklyje „Bing“, „Microsoft Advertising Search“ ir „Microsoft Audience Network“, o taip pat – „Microsoft Edge“ naršyklėje. Tai užtikrins itin naudingą ir įvairialypę vartotojų bei reklamos užsakovų patirtį. „Microsoft“ išsiskiria diegiamomis inovacijomis – reklamos užsakovams papildomą vertę garantuoja į reklamos platformą įtrauktas generatyvinis dirbtinis intelektas (DI) .   

Naujausią susitarimą leido pasiekti sėkmingas abiejų kompanijų bendradarbiavimas Lotynų Amerikoje ir Karibų jūros regione, prasidėjęs šiais metais. Siekdama suteikti augimo galimybę reklamos užsakovams ir agentūroms visame pasaulyje, dabar „Httpool by Aleph“ investavo į „Microsoft“ produktų pardavimų ir paslaugų vystymo komandas Europoje. Bendrovės specialistai teiks individualias įžvalgas verslo klientams apie žiniasklaidos planavimą, auditorijų strategiją ir efektyvų kampanijų optimizavimą.

Siekdama užtikrinti reklamos užsakovų ir agentūrų rengiamų kampanijų efektyvumą „Httpool by Aleph“ panaudos visą iki šiol Vidurio Europos šalyse bei likusioje Europos dalyje sukauptą patirtį. Bendrovė taip pat palengvins atsiskaitymus vietinėse rinkose, pasitelkdama „Aleph“ tarptautinių mokėjimų sprendimus. Tai leis dar labiau supaprastinti reklamos užsakovų ir agentūrų veiklą.

Kiek vėliau „Httpool by Aleph“ ketina plėsti dedikuotą „Microsoft“ komandą Vidurio ir Rytų Europoje. Taip siekiama kurti naujas galimybes plėtrai ir paremti kompanijos augimo strategiją regione. Bendradarbiavimas su „Microsoft“ taip pat išplės „Httpool by Aleph“ portfelį Europoje, sudarydamas sąlygas ilgalaikiam bendrovės augimui.

„Microsoft Advertising“ džiaugiasi pradėjusi pardavimų ir rinkodaros bendradarbiavimą su „Httpool by Aleph“ Vidurio ir Rytų Europoje bei kitose pasirinktose Europos rinkose. „Httpool by Aleph“ puikiai išmano vietinę rinką ir turi sukaupusi nemažai konsultavimo ir santykių valdymo patirties, todėl reklamos užsakovai ir agentūros galės visapusiškai išnaudoti „Microsoft Advertising“ platformą bei pasiekti didesnę nei milijardo žmonių auditoriją, kuri nuolatos auga. Ją sudaro „Windows“, „Bing“, „Bing Chat“, „Xbox“, „Outlook“, „Microsoft Star“ vartotojai ir mūsų trečiųjų šalių leidėjų tinklas“, komentuoja „Microsoft Advertising“ platformos Europos, Artimųjų Rytų, Afrikos ir Lotynų Amerikos regiono viceprezidentas Markas Richardsonas.  

„Džiaugiamės galimybe išplėsti savo bendradarbiavimą su „Microsoft Advertising“. Nuo šiol mūsų klientai Vidurio ir Rytų Europoje bei kitose pasirinktose regiono rinkose pasitelkdami išskirtinės vertės „Microsoft“ produktus, įskaitant generatyvinio DI inovacijas, galės kurti efektyvias kampanijas. Tai padės kurti glaudesnį ryšį su vartotojais ir paskatins tvarų augimą“, sako „Microsoft“ partnerystės vadovas Europoje Šarūnas Sakalauskas.

*Albanija, Austrija, Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Kipras, Čekija, Estija, Graikija, Vengrija, Islandija, Latvija, Lietuva, Liuksemburgas, Makedonija, Malta, Juodkalnija, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Serbija, Slovakija, Slovėnija. 

Apie „Microsoft Advertising“

„Microsoft Advertising“ leidžia pasiekti daugiau nei milijardą žmonių įvairiausiomis kasdienio gyvenimo ir darbo akimirkomis. „Microsoft Advertising“ privalumas – daugiau nei 700 mln. paieškos vartotojų kiekvieną mėnesį 187 šalyse, kurie kas mėnesį atlieka per 13 mlrd. paieškų. Europoje mėnesio paieškų skaičius siekia maždaug 3,1 mlrd., o vartotojų skaičius siekia 170 mln. 45 šalyse.

Apie „Aleph“

„Aleph“ yra didžiausi pasaulyje skaitmeninės žiniasklaidos partneriai, jungiantys tūkstančius reklamuotojų su pirmaujančiomis pasaulio skaitmeninėmis platformomis daugiau nei 130-yje pasaulio šalių, kurios neturi fizinių platformų atstovybių. Taip 45 didžiausios pasaulio skaitmeninės platformos, tokios kaip „Twitter“, „Meta“, „TikTok“ „Snapchat“, „Pinterest“, „Spotify“, gali plėstis į naujas rinkas, o reklamos užsakovai gali visapusiškai išnaudoti platformų reklamos galimybes. Užmegzdama šias ilgalaikes partnerystes, „Aleph“ suteikia galimybę verslams neribotai reklamuotis vietiniu ir pasauliniu mastu. „Aleph“ buvo įkurta 2005 m. ir jai iki šiol vadovauja įkūrėjas Gastonas Taratutas. Lietuvoje „Aleph“ veikia per skaitmeninių kanalų atstovus „Httpool Lithuania“.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai žiniasklaidai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-08-22 10:42
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal