„Lidl“ plėtra: kviečia prisijungti prie naujos parduotuvės komandos Gargžduose

„Lidl Lietuva“ renka komandą naujai parduotuvei Gargžduose. Potencialiems darbuotojams įmonė siūlo ne tik didžiausią darbo užmokestį tarp maisto produktais prekiaujančių didžiųjų šalies prekybos tinklų, bet ir vakarietišką darbo kultūrą bei platų papildomų naudų paketą.

„Sparčiai vykdome „Lidl“ tinklo plėtrą Lietuvoje – žengiame į dar vieną miestą, kur artimiausiu metu duris atvers mūsų parduotuvė. Žinome, kad Gargždų gyventojai laukia šios parduotuvės atidarymo, todėl nekantraujame jiems pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Šiuo metu buriame stiprią darbuotojų komandą, kuriai pasiūlysime konkurencingą atlyginimą, papildomą sveikatos draudimą ir kitas aktualias naudas, tad kviečiame norinčius kandidatuoti ir prisijungti“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

„Lidl Lietuva“ prie komandos kviečia prisijungti ir tuos, kurie panašaus darbo patirties dar neturi – prieš darbo startą visi nauji darbuotojai teorinių ir praktinių žinių galės semtis Klaipėdoje vyksiančiuose mokymuose. Jų metu komandos nariams bus skiriami dienpinigiai, o kelionės išlaidas kompensuos įmonė.

S. Savickienė pažymi, kad kandidatuoti į pardavėjo poziciją – paprasta, nereikia siųsti gyvenimo aprašymo, užtenka užpildyti internete esančią formą, o dėl tolimesnių veiksmų su kandidatu susisieks įmonės atstovai. Turintiems klausimų dėl atrankos, kviečiama kreiptis telefonu 8 800 800 50.

Daugiau apie poziciją galima paskaityti čia: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Gargžduose (lidl.lt).

Tęsdamas plėtrą Lietuvoje, artimiausiu metu prekybos tinklas „Lidl“ atidarys ir dar dvi parduotuves – Vilniuje bei Kaune. Taip pat vyksta ir antrojo logistikos centro statybos – Vilniuje, netoli Lentvario statomame centre, planuojama sukurti apie du šimtus naujų darbo vietų. Naujas logistikos centras savo veiklą pradės 2024 metais.

Siūlo didžiausią darbo užmokestį sektoriuje

Vienas pagrindinių įmonės tikslų yra užtikrinti darbuotojų gerovę ir motyvaciją, todėl savo darbuotojams „Lidl Lietuva“ siūlo konkurencingą darbo užmokestį.

Šių metų liepos mėnesio portalo „Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis „Lidl Lietuva“ darbo užmokestis siekia 1898,29 eurus prieš mokesčius ir yra didžiausias vidutinis atlyginimas tarp penkių didžiųjų mažmeninės prekybos tinklų.

„Lidl Lietuva“ rinkos atlyginimus vertina pagal visą kalendorinį mėnesį prekybos tinkle išdirbusių darbuotojų darbo užmokesčio rodiklius.

„Mums ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi finansiškai stabilūs bei saugūs, todėl siūlome ne tik konkurencingiausią atlyginimą mažmeninės prekybos rinkoje, bet ir aiškiai įvardijame darbo užmokesčio augimo perspektyvas ateityje. Pakopinė algų kėlimo sistema leidžia potencialiam darbuotojui žinoti, kaip keisis jo atlyginimas ateityje“, – sako S. Savickienė.

Papildomos naudos ne tik darbuotojams, bet ir jų artimiesiems

„Lidl Lietuva“ ypač daug dėmesio skiria darbuotojų sveikatai, todėl po bandomojo laikotarpio visiems darbuotojams suteikiamas papildomas sveikatos draudimas, o šaltuoju sezonu – nemokami skiepai nuo gripo kolektyvo nariams ir jų vaikams iki 14 metų.

„Turėdami papildomą sveikatos draudimą, darbuotojai gali padengti gydymo išlaidas poliklinikose ir ligoninėse, įsigyti vaistų, sveikatinimo priemonių (maisto papildų ar vitaminų), gauti kompensaciją už dalį odontologijos ir optikos paslaugų išlaidų“, – sako „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

Įmonė rūpinasi ne tik fizine, bet ir emocine sveikata – visi darbuotojai gali nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus ir pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“, kuri suteikia galimybę kolektyvo nariams ir jų artimiesiems nemokamai pasikonsultuoti su specialistais teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

„Rūpinamės ir darbuotojų šeimos nariais. Pavyzdžiui, kasmet mokyklinio amžiaus darbuotojų vaikams dovanojame reikalingiausių kanceliarinių prekių rinkinius. Šiemet daugiau nei 1300 rinkinių pasieks ne tik darbuotojų atžalas, bet ir bendruomenės namuose gyvenančius vaikus. Tokiu būdu siekiame, kad mokslo metų pradžia tiek tėveliams, tiek vaikams būtų kuo sklandesnė ir lengvesnė“, – pasakoja S. Savickienė. 

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal