Augantis tinklas „Lidl“ kviečia prisijungti parduotuvių vadovus ir jų pavaduotojus įvairiuose Lietuvos miestuose

Prekybos tinklas „Lidl“ aktyviai plečiasi visoje šalyje ir kuria naujas darbo vietas atidaromose parduotuvėse bei kitąmet duris atversiančiame logistikos centre Vilniuje. Šiuo metu „Lidl Lietuva“ į savo komandą kviečia būsimus parduotuvių vadovus ir jų pavaduotojus. Kandidatams nėra būtina vadovavimo patirtis – visus naujus darbuotojus įmonė išsamiai apmokys ir padės įgyti reikiamų profesinių kompetencijų bei įgūdžių. 

„Stabili įmonės plėtra lemia ir nuolatinį darbuotojų komandos augimą. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti vis daugiau darbo vietų, užtikrinti konkurencingą atlyginimą, karjeros galimybes ir papildomas naudas darbuotojams. Šiuo metu kviečiame prisijungti norinčius tapti parduotuvių vadovais ir jų pavaduotojais visoje Lietuvoje“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

Svarbiausia – motyvacija ir noras tobulėti

S. Savickienės teigimu, į šias pozicijas kviečiami ir kandidatai, neturintys vadovaujančio darbo patirties, nes visiems naujai prisijungusiems parduotuvių vadovams ir jų pavaduotojams, įmonė suteiks 6–9 mėnesių trukmės mokymus.

„Ieškome darbuotojų, pasirengusių mokytis ir tobulėti dirbant prekybos srityje. Į šias pozicijas kviečiame motyvuotus kandidatus, gebančius prisiimti atsakomybę, turinčius puikius organizacinius, bendravimo bei darbo komandoje įgūdžius“, – teigia S. Savickienė.

Parduotuvių vadovai ir jų pavaduotojai rūpinasi prekių likučių valdymu, užsakymu ir kontrole, yra atsakingi už klientų aptarnavimo kokybę ir asortimentą. Šiame darbe svarbu efektyviai organizuoti kasų darbą ir užtikrinti tvarką parduotuvėje. Parduotuvių vadovai ir jų pavaduotojai taip pat rūpinasi darbų planavimu, komandos narių ugdymu ir motyvavimu.

Norintiems kandidatuoti, užtenka užpildyti internete esančią formą, o dėl tolimesnių veiksmų su kandidatu susisieks įmonės atstovai. Turintys klausimų dėl atrankos, gali kreiptis telefonu 8 800 800 50.

Visus parduotuvių vadovų ir pavaduotojų darbo pozicijos skelbimus rasite čia: https://karjera.lidl.lt/

Konkurencingas atlyginimas, karjeros galimybės ir automobilis BMW

„Lidl Lietuva“ skiria itin didelį dėmesį savo darbuotojų gerovei ir motyvacijai. Pasibaigus mokymams, parduotuvės vadovui suteikiamas tarnybinis automobilis BMW, skirtas naudotis tiek darbo, tiek asmeniniais tikslais, padengiant visas automobilio eksploatacijos išlaidas.  

Be to, įmonė visiems savo darbuotojams siūlo konkurencingą darbo užmokestį. Rekvizitai.lt duomenimis, šių metų liepos mėnesį darbuotojų užmokesčio vidurkis įmonėje „Lidl Lietuva“ prieš mokesčius siekė 1898,29 eurus ir buvo didžiausias tarp didžiųjų šalies prekybos tinklų.

Pasak S. Savickienės, apskaičiuojant vidutinį darbo užmokestį, „Lidl Lietuva“ remiasi visą kalendorinį mėnesį įmonėje išdirbusių darbuotojų atlyginimo duomenimis.

„Atsakingai rūpinamės savo darbuotojų finansiniu saugumu, todėl atlyginimus nuolat peržiūrime ir didiname. Nuo sausio 1 d. atlyginimai augo visų parduotuvių ir logistikos centro komandų nariams, o nuo rugsėjo atlyginimai padidėjo ir administracijos darbuotojams. Stengiamės, kad darbuotojų darbo užmokestis būtų konkurencingas bei atitiktų šiandienines rinkos tendencijas“, – pabrėžia S. Savickienė.

Prekybos tinklas suteikia ir plačias karjeros galimybes – remiantis įmonės statistika, „Lidl Lietuva“ kasmet pareigose pakyla vidutiniškai 10 proc. visų darbuotojų. Nuolat mokytis skatinami visi darbuotojai, kuriems siūlomi tiek gyvai vedami, tiek e-platformose esantys mokymai.

Papildomos naudos: ir darbuotojui, ir jo šeimai

Visiems „Lidl Lietuva“ darbuotojams suteikiamos ir įvairios papildomos naudos. Pasak S. Savickienės, įmonė itin rūpinasi tiek fizine, tiek emocine darbuotojų sveikata, todėl visiems kolektyvo nariams suteikiamas papildomas sveikatos draudimas, o šaltuoju sezonu – vitaminai, taip pat nemokami skiepai nuo gripo darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų.

„Lidl Lietuva“ skiria dėmesio ir emocinei darbuotojų sveikatai. Visiems darbuotojams suteikia galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus.

Taip pat darbuotojai gali pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“ ir gauti nemokamas bei anonimiškas konsultacijas teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

Palaikyti gerą komandos savijautą visus metus padeda ir įvairios šventės bei dovanos darbuotojams ir jų artimiesiems. Sklandžiai rudens pradžiai tradiciškai darbuotojų vaikai gauna mokyklinius rinkinius, Kalėdų proga jie džiuginami dovanomis, o tarpusavio ryšiams stiprinti kasmet rengiama šeimų šventė.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 70 „Lidl“ parduotuvės 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-09-26 08:53
Prekyba, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal