„Noewe“: naujas žaidėjas profesionalių paslaugų rinkoje

Integruotų paslaugų verslui įmonė „Lewben“, valdymo konsultacijų įmonės „Strategy Labs“ ir advokatų kontora „Primus“ sukūrė naują rinkos žaidėją „Noewe“, kuris, kartu su grupei priklausančia finansinės apskaitos paslaugų įmone „Nordgain“, taps vienu didžiausių profesionalių paslaugų teikėju Lietuvos rinkoje.   

„Noewe“ [tariama: no:ve] pasiūlys iki šiol atskirų įmonių teikiamų paslaugų portfelį, užtikrinant platų kompetencijų spektrą ir veikiant vieno langelio principu (angl. one stop shop). „Noewe“ specializuosis teikdama teisines, finansų ir apskaitos, įmonių valdymo ir administravimo paslaugas bei gerovės valdymo konsultacijas.  Planuojama, kad konsoliduotos „Noewe“ pajamos 2024 metais sieks 11,5 mln. eurų. 

Stipri organizacinė kultūra užtikrins inovatyvią, bendruomeniškumu ir bendradarbiavimu pagrįstą darbo aplinką, patrauklią naujiems talentams. Esamiems „Noewe“ grupės komandos nariams tai suteiks didesnes galimybes siekti (tiek vertikalios, tiek horizontalios) karjeros ir augti dinamiškoje, iššūkių kupinoje verslo aplinkoje.

„Noewe“ atsiradimą lėmė geopolitiniai, ekonominiai, technologiniai pokyčiai, besikeičiantys klientų poreikiai bei mūsų pastangos atliepti aktualiausias rinkos tendencijas. Todėl esu tikra, kad po „Noewe“ vėliava susibūrusi daugiau nei 160 profesionalų komanda bus pajėgi susidoroti su pačiomis sudėtingiausiomis klientų užduotimis ir padės jiems augti bei siekti verslo tikslų“, – naują paslaugų teikėją pristato Rita Kavaliauskienė, „Noewe“ generalinė direktorė.

Naujos „Noewe“ grupės valdybos pirmininke ir generaline direktore tampa Rita Kavaliauskienė, o vadovų komandą sudaro: Justinas Klimašauskas, vadovaujantis įmonių valdymo ir administravimo paslaugų padaliniui, Gediminas Laucius – teisės ir mokesčių paslaugų vadovaujantis partneris, Agnė Jasinskaitė – įmonių grupei priklausančios finansų ir apskaitos paslaugų įmonės „Nordgain“ partnerė, Vytautas Staugaitis – verslo konsultacijų paslaugų vadovas.

Advokatų kontora „Primus“ pertvarkoma į advokatų profesinę bendriją „Noewe Legal“, kuri tampa „Noewe“ grupės dalimi. „Noewe Legal“ vadovaujančia partnere Lietuvoje išlieka advokatė Ernesta Žiogienė, o advokatas Robert Juodka – vadovaujančiu partneriu užsienio rinkoms. Partneriai advokatai Marius Devyžis ir Giedrė Dailidėnaitė toliau vadovaus ginčų sprendimo bei įmonių ir komercinės teisės praktikos grupėms.

„Dirbdami su verslo klientais Baltijos šalyse bei užsienio rinkose įsitikinome, kad siekiant geriausio rezultato teisininkams svarbu bendradarbiauti su specifinių verslo valdymo bei reguliavimo kompetencijų turinčiais partneriais. Į vieną komandą suburtų „Noewe“ profesionalų patirtis leis sustiprinti mūsų teisines kompetencijas bankų ir finansų, mokesčių, rizikų valdymo, tvarumo ir aplinkosaugos srityse, be to,  klientams galėsime siūlyti finansų planavimo, mokesčių ir verslo konsultavimo, apskaitos ir gerovės valdymo paslaugas“, – sakė „Noewe Legal“ vadovaujanti partnerė Lietuvoje Ernesta Žiogienė.  

Apie „Noewe“ grupę

Advokatų kontora „Primus“ Lietuvoje veikia daugiau nei 12 metų, jos teisininkai konsultuoja vietos bei užsienio klientus visais verslo teisės klausimais. Kontoros partneriai yra pripažinti profesionalai įmonių, komercinės teisės, įsigijimų ir susijungimų (M&A) srityje, ginčų sprendimo, nekilnojamojo turto, gynybos, energetikos teisės ir infrastruktūros srityse, finansų bei reguliacinės teisės srityse. Kontora taip pat turi Lenkijos (Polish Desk), Estijos (Estonian Desk), Latvijos (Latvian desk) bei Vokietijos (German Desk) grupes, kurios teikia teisines konsultacijas šių rinkų klientams jų nacionalinėmis kalbomis.

„Primus“ yra aukštai vertinama tarptautinių teisinių žinynų „Legal 500“, „IFLR1000“ ir „Chambers & Partners” įmonių teisės, susijungimų ir įsigijimų, konkurencijos teisės, ginčų sprendimo, bankų ir finansų teisės, energetikos, nekilnojamojo turto ir infrastruktūros projektų vystymo srityse.

2009 metais įkurtas šeimos biuras „Lewben“ pamažu transformavosi į integruotų gerovės valdymo, finansų planavimo, teisės, mokesčių, atitikties užtikrinimo ir verslo konsultavimo bei apskaitos paslaugų teikėją.  2012 m. įtakingas tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ „Lewben“ pripažino geriausiu šeimos biuro paslaugų teikėju Lietuvoje. Šį pasiekimą „Lewben“  pakartojo 2013, 2014, 2016, 2017 ir 2018 metais. 2019 metais „Lewben“ pripažinta geriausiu paslaugų tarptautiniams klientams teikėju Lietuvoje.

„Lewben“ 2013 metais įsigijo finansų ir apskaitos paslaugų įmonę „Nordgain“, 2014 metais – verslo konsultacijų bendrovę „Strategy Labs“. „Lewben“ grupei priklausiusi finansų paslaugų įmonė „Nordgain“ toliau veiks savo vardu kaip „Noewe“ grupės dalis.

„Lewben“ yra gerai žinomas meno mecenatas bei puoselėtojas, o VšĮ „Lewben Art Foundation“ administruoja reprezentatyvią meno kolekciją, kurią sudaro XX a. Lietuvos modernizmo dailės ir Lietuvos bei tarptautinio šiuolaikinio meno nuo 1990 m. iki šių dienų darbai. Fondas taip pat keičia savo pavadinimą į „Noewe Foundation“.

Pranešimą paskelbė: Fcomm, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2023-12-01 09:47
Verslas, ekonomika, finansai, Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal