Lietuvoje atstovybę turinti japonų tabako bendrovė pripažinta geriausia darbdave Lietuvoje 2024 m.

Bendrovė „Japan Tobacco International“ vienuoliktus metus iš eilės pripažinta viena geriausių darbdavių Lietuvoje ir pačia geriausia darbdave 2024 metais, praneša „Top Employers Institute“.

Darbdavių reitingus kasmet sudarinėjantis ir daugiau nei 2300 didžiausių įmonių 121 šalyje vertinantis „Top Employers Institute“ pripažino, kad „Japan Tobacco International“ taikomos žmogiškųjų išteklių praktikos – geriausios Lietuvoje,  o įmonė ypač išskiria didele darbuotojų įvairove.

„Japan Tobacco International“ visame pasaulyje turi 63 įmones 58 šalyse, tarp jų – ir Lietuvoje.  Vilniuje yra įsikūrusi korporacijos dukterinė įmonė UAB „JTI Baltic“. Įmonės generalinis direktorius Viktor Galustian teigė, kad  JTI Baltic pasižymi itin demokratiška kultūra ir darbuotojų įvairove.

„Mūsų įmonėje dirba žmonės iš 8 šalių – Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rumunijos, Slovakijos,  Bosnijos ir Hercogovinos, Sakartvelo, Baltarusijos. Didelį dėmesį skiriame lyčių lygybei, įmonėje dirba beveik po lygiai moterų ir vyrų. Daug investuojame ir į naujų talentų pritraukimą, naujų darbuotojų įtraukimą bei ilgiau dirbančių motyvavimą,“ – sakė V. Galustian. 

UAB „JTI Baltic“ Žmonių ir kultūros vadovė Audronė Andreikienė pastebėjo, kad Lietuvoje įsikūrusi tabako bendrovės atstovybė – talentų kalvė, pripažįstama ir pasauliniu mastu.

„Darbuotojai įmonę vertina dėl čia esančių galimybių augti ir tobulėti. Mes matome, kad mūsų įmonės siūlomas naudų paketas yra unikalus bei lankstus, o darbuotojai čia jaučiasi itin vertinami ir svarbūs. Neseniai įmonei vadovavę generaliniai direktoriai Linas Libikas, Olesja Flores ir Vitalija Kanevičienė buvo paskirti vadovauti analogiškoms įmonėms Serbijoje, Šveicarijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Aukštos kvalifikacijos vadovai, turintys Baltijos šalių rinkos patirtį, yra aukštai vertinami visame pasaulyje. Vien per 2023 m. daugiau nei 20% JTI Baltic darbuotojų buvo pakviesti tęsti savo karjerą Šveicarijoje, JK, Vokietijoje ir JAE. Tai – tik keli bendrovės darbuotojų sėkmės istorijų pavyzdžiai“ – sakė A. Andreikienė.

UAB „JTI Baltic“ Lietuvoje valdo tokius prekių ženklus kaip „Winston“, „LD“, „Camel“ ir kaitinamojo tabako įrenginių prekių ženklą „Ploom“.

Pranešimą paskelbė: Komunikacijos agentūra „23:45 agency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-01-18 09:50
Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal