Paremti „Radarom!” akciją galima ir perkant ukrainietišką atributiką pašto skyriuose

Lietuvos paštas prisijungė prie antrus metus iš eilės rengiamos paramos akcijos Ukrainos kariams „Radarom!“. Į šios akcijos sąskaitą bus pervedamos paramos lėšos, gautos parduodant įvairias Ukrainos simbolika pažymėtas prekes – vėliavas, skareles, o taip pat ir „Radarom!” simbolį, įsegamą saulėgrąžos ženkliuką.

Lietuvos pašto klientų vardu Ukrainą remiančiai organizacijai „Blue/Yellow“ nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios 2022 m. iš viso jau pervesta virš 51 tūkst. eurų.

„Norime padėkoti visiems Lietuvos pašto skyrių klientams, tokiu būdu prisidedantiems prie paramos prieš agresorių kovojančiai Ukrainai ir jos žmonėms. Lietuvos paštas yra solidarus su Ukraina nuo pat plataus masto karo pradžios. Per tą laiką išleidome du Ukrainai palaikyti skirtus pašto ženklus – „Sumestinis Bayraktaras“ ir „Ap(si)kabinti Ukrainą“, taip  pat sustabdėme į Rusiją ir Baltarusiją bei iš jų atliekamas pinigines perlaidas, komercinių siuntų siuntimą“, – sako Lietuvos pašto Komunikacijos ir rinkodaros departamento vadovė Neringa Žukauskaitė.

Šiuo metu įsigyti abu minėtuosius Ukrainai dedikuotus pašto ženklus vis dar galima įsigyti didžiųjų miestų pašto skyriuose ir Lietuvos pašto filatelijos prekių elektroninėje parduotuvėje. Perkant minėtus pašto ženklus, pusė sumos pirkėjai skiria organizacijai „Mėlyna ir geltona“.

Pranešimą paskelbė: AB Lietuvos paštas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-01-30 12:57
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal