Prie įmonių grupės „Oixio“ prisijungė „BRS Networks Baltic“: kartu pradės plėtrą Vokietijoje

Prie „Oixio“ grupės IT infrastruktūros ir kibernetinio saugumo bendrovės „Oixio IT“ prisijungė įmonė „BRS Networks Baltic“. Kartu jos pradės pasirengimą tolesnei plėtrai iš Baltijos šalių vidaus rinkos į eksporto rinkas. Pirmiausiai jau šių metų pirmąjį ketvirtį veiklą numatyta pradėti Vokietijoje. Numatoma, kad Lietuvos „Oixio“ vėliau šiemet taip pat pradės teikti paslaugas Vokietijos klientams.  

Plėtrą padiktuoja augantys klientai

Kaip teigia „Oixio group“ valdybos pirmininkas Ivo Suursoo, įmonių kompetencijų apjungimas orientuotas į jau esamų didelių klientų augimą ir naujų pritraukimą Vokietijos rinkoje.  

„Tarptautinė plėtra – logiškas ir savalaikis mūsų žingsnis. Matome Baltijos šalių kompetencijų eksporto potencialą Vokietijoje ir apjungę jėgas su „BRS Networks Baltic“ komanda mes esame pasirengę jį įgyvendinti. Pastaroji bendrovė turi didelę patirtį kuriant ir valdant IT infrastruktūrą tarptautinėms pramonės įmonėms, o susijungimas padės užtikrinti tolesnę mūsų grupės plėtrą. Nuo šiol galėsime savo klientams pasiūlyti daug platesnį IT, skaitmeninimo ir kibernetinio saugumo paslaugų spektrą ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Europoje“, – išskiria Ivo Suursoo.

Didžiausio dabartinio „BRS Networks Baltic“ kliento „Hanza“ informacijos valdymo direktorius Folkertas Wierda teigia, kad bendrovė yra svarbus „Hanza“ IT partneris: „Kadangi sparčiai augame, mums reikia IT partnerio, kuris augtų kartu su mumis – pagal dydį, geografiją ir kompetenciją. Todėl „Hanza“ nuoširdžiai sveikina „BRS Networks Baltic“ ir „Oixio“ jėgų sujungimą. Šių įmonių veiklos pradžia Vokietijoje puikiai dera su „Hanza“ augimu Vokietijoje ir didėjančiais mūsų IT paslaugų poreikiais šioje rinkoje“.

Daugiau galimybių Lietuvos įmonei

Pasak „Oixio“ vadovo Lietuvoje Dovydo Zinkevičiaus, prasidėjusi įmonių grupės plėtra į Vokietiją sudaro palankias sąlygas šios rinkos bendrovėms siūlyti papildomas paslaugas ar produktus iš Lietuvos.

„Vokietijos rinką vertiname ne tik kaip logišką plėtros etapą, bet ir galimybę šiai rinkai pasiūlyti produktus, kurie vystomi Lietuvoje. Tai produktai, kurių pardavimui bei diegimui reikia atitinkamo pasiruošimo dėl savo kompleksijos. Taigi, prasidėjus paslaugų krepšelio augimui, iš Lietuvos būtų eksportuojamos papildomos paslaugos. Jau dabar matome potencialą darbuotojų savitarnos portalo, IFRS16, BDAR reguliacinių reikalavimų, licencijų valdymo ar analitikos sprendimams“, – sako Dovydas Zinkevičius.

Apie „BRS Networks Baltic“:

Bendrovė „BRS Networks Baltic“, kurios pagrindinė būstinė įsikūrusi Tartu mieste, teikia IT palaikymo paslaugas ir daugiausiai dėmesio skiria pramonės sektoriui. Įmonės apyvarta 2022 m. finansiniais metais siekė 3,6 mln. eurų, joje dirbo 24 darbuotojai.

Apie „Oixio“ grupę:

Bendrovė „Columbus“ Baltijos šalyse veikė jau beveik 27 metus, padėjo skaitmenizuoti šimtus įmonių ir išaugo į didžiausią partnerį Baltijos šalyse, atliekantį „Microsoft“ verslo valdymo sistemų (D365BC ir D365FO, rinkoje žinomų kaip NAV ir AX) diegimus bei priežiūrą ir atitinkamai teikianti įmonėms visos „Microsoft“ ekosistemos programinę įrangą. „Oixio“, šiandieninė IT ir kibernetinio saugumo paslaugų rinkos lyderė, nuo 1991 m. vystėsi kartu su Estijos IT sektoriaus pradininkais. Bendrovės komanda, gebėjimai ir „Oixio“ prekės ženklas gimė 2019 m., susijungus savo sričių lyderėmis Estijos bendrovėms „MAX 123“ ir „Võrguvara“. „Oixio Group“ įmonių grupė įkurta siekiant visapusiškai panaudoti šiandieninę „Columbus“ ir „Oixio“ patirtį bei tapti visapusišku bei išmaniu bendrovių technologijų partneriu, padedančiu išlikti žingsniu priekyje tarp konkurentų ir taip užtikrinti nuolatinį konkurencingumą.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
Žiūrėti 15min.lt portale 2024-02-09 10:28
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal