Jau 86 -as Pirmadienio mitingas vyks vasario 12 d. 18.30 Katedros aikštėje, prie paminklo Lietuvos Didžiajam kunigaikščiui Gediminui!

Šie metai yra tiesos akimirkos metai Vakarų demokratinei civilizacijai: arba mes atsipeikėsime iš Letargo miego, iš iliuzijų paveikti Rusiją okupavusią banditų gaują neesakalavimo ir diplomatijos būdu, arba mes tapsime jos sekančia auka. JAV ir ES, Kanada, Australija ir Japonija, turintys galią ją turi naudoti be atodairos. Nepavarkime skelbti pasauliui: „Remkime Ukrainą iki Pergalės – dabar. Slava Ukraini!“

RADAROM: telefonu 1485. Parama 5 eurai.

P.S. Pirmadienio mitingas transliuojamas tiesiogiai per Arkadijus Vinokuras FB. Kiekvieną mitingą žiūri iki 2 000 žmonių. Dar apie 15 000 stebi kas savaitę FB paskyroje. Apie Pirmadienio mitingų svečius visai Lietuvos žiniasklaidai platina BNS žinių agentūra.


Pirmadienio mitingo dalyviai ir du ypatingi svečiai iš Ukrainos fronto:

Mykola Yatsenko Tiahynkos hromados karinės administracijos vadovas (Chersono apskritis)

Kyrylo Juščyšen – Ukrainos jaunesnysis leitenantas, dronų eskadrilės vadas, žvalgų būrio vadas

Dainius Radzevičius – Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas

Sergiy Tomilenko Ukrainos žurnalistų sąjungos pirmininkas. Jis kalbės apie žurnalistų darbą ir apie parodą, kuri bus Vilniuje vasario 24 dieną.


Pirmadienio mitingus veda Arkadijus Vinokuras.

Pirmadienio mitingų koordinatorė Auksė Dransard.

Pirmadienio mitingo vertėja Sasha Petrauskaitė.

Pirmadienio mitingų fotografas Nail Garejev.

Pranešimą paskelbė: Arkadijaus Vinokuro Individuali veikla
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-02-11 10:25
Politika, Krašto apsauga, saugumas
pasidalinti
atgal