„Stenders“ pristato instaliaciją, skirtą psichikos sveikatos gerovei ir laiko sau svarbai

2024 m. vasario 29 d. vienas iš pirmaujančių vonios ir kūno priežiūros priemonių gamintojų Baltijos šalyse „Stenders“ atidarys savo reprezentacinę parduotuvę Vilniuje. Parduotuvė duris atvers prekybos centre „Akropolis“ ir lankytojams pasiūlys platų išskirtinių, kruopščiai atrinktų vonios reikmenų pasirinkimą, padėsiantį skirti daugiau kokybiško laiko sau.Iki atidarymo visi kviečiami apsilankyti prekybos centre, kur parduotuvės vietoje sukurta laikina instaliacija, išryškinanti prekės ženklo viziją ir vertybes ir yra skirta psichikos sveikatos gerovei ir laiko sau svarbai. 

Pagrindinė „Stenders“ vizija – didinti informuotumą apie tai, kaip svarbu kasdieniame gyvenime išlaikyti pusiausvyrą ir tinkamai investuoti į savo psichikos sveikatos gerovę. Šis prekės ženklas siūlo unikalius rankų darbo vonios burbulus, švelnius skystus muilus, pagamintus iš aukštos kokybės sudedamųjų dalių, aukščiausios kokybės vonios kambario reikmenų kolekciją, suteikiančią kambariui išskirtinumo ir ramybės, taip pat kitus vonios kambario gaminius, sukurtus pagal Šiaurės šalių paveldą ir įkvėptus gamtos. „Stenders“ parduotuvėse lankytojai gali patirti savitais aromatais, tekstūromis, spalvomis ir formomis, kuriomis pasižymi gaminiai. 

„Praėjusių metų pabaigoje Klaipėdos pajūryje atidarėme pirmąją parduotuvę Lietuvoje ir jau matome, kad mūsų aukščiausios kokybės vonios ir kūno priežiūros kosmetikos gaminius pirkėjai labai vertina. Su pasididžiavimu pranešame, kad netrukus prie vietų, kuriose galima įsigyti „Stenders“ gaminių, sąrašo bus pridėtas ir gyvybingas Vilniaus miestas. Nuo šiol vilniečiai ir miesto svečiai turės galimybę susipažinti su aukštos kokybės gaminiais, suteikiančiais naują savęs priežiūros patirtį ir padedančiais pasijusti žvaliai, energingai ir atsipalaiduoti“, – pabrėžia „Stenders“ generalinė direktorė Kristīne Grapmane.

Iki kol parduotuvė priims pirmuosius pirkėjus, joje eksponuojama instaliacija, kurioje žmonės gali pamatyti, ką reiškia šis prekės ženklas, ir patys pajusti „Stenders“ pasaulį. Lankytojai gali pasinerti į gamtos ir ramybės garsų pasaulį, pasimėgauti raminančiu aromatu, kuris akimirksniu primena namus, ir pagilinti žinias apie kokybiško laiko sau privalumus. Be to, vasario 23 ir 28 d. nuo 16.00 iki 19.00 val. prekybos centro „Akropolis“ lankytojai turės galimybę gauti dovanų, kurios prausimąsi pavers maloniu ritualu. 

Šio prekės ženklo aukščiausios kokybės gaminių galima įsigyti Latvijos, Lietuvos, Estijos, JAV, Ispanijos, Vokietijos, Lenkijos, Australijos, Nyderlandų, Japonijos, Jungtinių Arabų Emyratų ir kt. šalių parduotuvėse.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-02-20 11:56
Sveikata, grožis, Laisvalaikis, pramogos
pasidalinti
atgal