„Aleph“ Lietuvoje pradeda atstovauti „Amazon ads“ reklamos platformai

Pasaulinė skaitmeninių platformų partnerė „Aleph“ pranešė apie užmegztą partnerystę su reklamos platforma „Amazon Ads“. Nuo šiol reklamos užsakovai 20-yje Europos, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos šalių, įskaitant ir Lietuvą, gaus prieigą prie pasaulinių „Amazon ads“ reklamos galimybių ir galės pasiekti daugiau vartotojų tiek šalies viduje, tiek už jos ribų.

„Aleph“ padės įmonėms ir agentūroms 20-yje šalių*, įskaitant Lietuvą, kurti „Sponsored Ads“, „Display“ ir vaizdo įrašų kampanijas, naudojant „Amazon Ads“ produktus, ir pasiekti didesnę auditoriją Lietuvoje ir užsienio šalyse. Šiuos klientus aptarnaus dedikuota „Aleph“ „Amazon Ads“ komanda.

„Aleph“ klientai įgyja galimybę pasiekti „Amazon Ads“ auditoriją ir išteklius, įskaitant vaizdo transliacijų gyvai platformą „Twitch“, IMDB filmų duomenų bazę ir „Amazon Music“ muzikos transliavimo internetu platformą. Tai atveria daugiau galimybių reklamos užsakovams Lietuvoje, kurie nori padidinti savo prekių, produktų ar paslaugų žinomumą ne tik vietos, bet ir tarptautiniu mastu. Tikimasi, jog tai ypatingai pravers Lietuvoje veikiantiems tarptautinės elektroninės prekybos verslams.

Reklamos užsakovai Lietuvoje taip pat galės naudotis „Amazon Marketing Cloud“ duomenų analizės įrankiu, kuris suteiks daugiau informacijos apie kliento kelionę, kampanijų efektyvumą, auditorijos rodiklius ir pagal įsitraukimo ir konversijų signalus leis optimizuoti kampanijas, kurti pritaikytas auditorijas bei jas tiesiogiai aktyvuoti už „Amazon“ ribų („Amazon DSP“).

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Amazon Ads“ ir padėti reklamos užsakovams, agentūroms ir įmonėms visoje Europoje ir Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos regione padidinti savo matomumą vienose gausiausiai vartotojų lankomų pasaulio erdvių. „Amazon Ads“ produktai padės pasiekti išskirtines auditorijas visame pasaulyje ir suteiks dar daugiau galimybių verslui pasiekti užsibrėžtus tikslus“, – teigė Samantha Tillett, „Amazon“ partnerių vadovė „Aleph“.

„Aleph“ veikia daugiau nei 130-yje šalių ir padeda verslui megzti ryšius su vartotojais daugiau nei 45-iose pirmaujančiose skaitmeninėse platformose. Bendrovė jungia reklamos užsakovus su milijardais vartotojų, suteikdama daugiau skaitmeninės reklamos galimybių, skirtų verslui augti.

*Čekija, Rumunija, Vengrija, Lietuva, Latvija, Estija, Albanija, Šiaurės Makedonija, Graikija, Slovėnija, Kroatija, Juodkalnija, Bosnija ir Hercegovina, Serbija, Slovakija, Bulgarija, Izraelis, Azerbaidžanas, Gruzija ir Armėnija.

Apie „Aleph“

„Aleph“ – tai pasaulinė skaitmeninių ekspertų ir technologinių sprendimų ekosistema, skirta auginti skaitmeninės rinkodaros verslą ir galimybes. Bendrovė veikia daugiau nei 130-yje, daugiausia besivystančių, šalių ir padeda reklamuotojams užmegzti ryšius su vartotojais daugiau nei 45-iose pirmaujančiose pasaulio skaitmeninėse platformose, tokiose kaip „Google“, „Meta“, „Microsoft“, „Pinterest“, „Reddit“, „Snap“, „Spotify“, „TikTok“, „Twitch“, „Uber“, „X“ (buvęs „Twitter“) ir kitose.

Naudodamasi specialiai pritaikytais sprendimais ir patentuotomis technologijomis, per vietos komandas, bendrovė mezga partnerystes su skaitmeninės žiniasklaidos platformomis, teikia patentuotų reklamos technologijų, skaitmeninės rinkodaros švietimo ir tarptautinių mokėjimų sprendimus. Tuo tarpu tarptautinių kreditų pasirašymo ir mokėjimo paslauga „Aleph Payments“ padeda verslams plėstis į naujas teritorijas ir prisitaikyti prie vietos ir centrinio banko taisyklių. Įrankis supaprastina sudėtingus KYC („Know Your Client“), sąskaitų 49-iomis valiutomis išrašymo, atsiskaitymo, valiutų keitimo, tarptautinių kreditų ir mokėjimų klausimus, todėl įmonės gali sutelkti dėmesį į pagrindines savo verslo operacijas.

„Aleph“ buvo įsteigta 2021 m., išsivysčiusi iš 2005 m. įkurtos „Internet Media Services“ (IMS). Bendrovei vadovauja jos įkūrėjas, generalinis direktorius Gastonas Taratuta, 2022 m. „EY“ pripažintas metų pasaulio verslininku. Bendrovės vadovo vizija – paspartinti pasaulio skaitmenizaciją ir skatinti tvarų ekonomikos augimą. Siekdama šio tikslo, „Aleph“ pradėjo savo socialinę iniciatyvą „Digital Ad Expert“, kurios misija – kurti ekonomines galimybes per skaitmeninės rinkodaros švietimą. Pastaraisiais metais grupė išaugo iki daugiau nei 1 600 darbuotojų daugiau nei 65 biuruose penkiuose žemynuose ir užsitikrino institucinių partnerių, įskaitant „CVC Partners“, „Mercado Libre“, „Sony“, „X“ (buvęs „Twitter“) ir „Snap“, investicijas.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
2024-02-23 10:11
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
Prisegti failai