Modernizuotas „McDonald‘s“ restoranas Vilniaus „Akropolyje“ išsiskiria nauja interjero koncepcija ir siūlo daugiau vietos lankytojams

Ketvirtadienį, kovo 21 d., po rekonstrukcijos duris atvėrė Vilniaus „Akropolyje“ įkurtas „McDonald‘s“ restoranas. Pagal naująją „Luna“ koncepciją pirmą kartą Baltijos šalyse įrengta lankytojų erdvė išsiskiria šiuolaikiškais dizaino sprendimais. Siekiant užtikrinti lankytojų patogumą piko metu, taip pat buvo padidintas sėdimų vietų skaičius ir įrengtas papildomas savitarnos kioskas. Į restorano rekonstrukciją „McDonald‘s“ iš viso investavo daugiau nei 250 tūkst. eurų.

„Vilniaus „Akropolyje“ veikiantis „McDonald‘s“ restoranas – vienas lankomiausių Lietuvoje, tačiau daugiau nei prieš 10 metų sukurta jo interjero erdvė reikalavo pokyčių. Stengiamės, kad visi mūsų restoranai išskirtų moderniu dizainu ir šiuolaikiška išvaizda, o renovacijos metu atlikti darbai visiškai atitiktų klientų lūkesčius“, – kalba „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski.

Atliekant renovaciją didžiausias dėmesys buvo skiriamas lankytojų erdvės atnaujinimui. Prekybos ir pramogų centre veikiantis restoranas tapo pirmuoju Baltijos šalyse, kurio interjeras buvo atnaujintas pagal tinklo taikomą „Luna“ koncepciją. Naujoji lankytojų erdvė labiausiai išsiskiria unikalaus stiliaus apšvietimo sprendimais, kuriuose naudojamos LED lemputės.

Atžvelgiant į populiarioje vietoje įkurto restorano užimtumą piko valandomis, atliekant rekonstrukciją sėdimų vietų skaičius buvo padidintas nuo 102 iki 117. Be to, siekiant paspartinti užsakymų priėmimą, įrengtas papildomas dvipusis savitarnos kioskas. Greta minėtų pakeitimų, iš dalies taip pat buvo atnaujinta ir paslaugų zonos įranga.

Viename didžiausių sostinės prekybos ir pramogų centrų „McDonald‘s“ restoranas buvo įkurtas atidarytas dar 2009 metais paskutinį kartą buvo atnaujintas 2016-aisiais.

Apie „Premier Capital“:

„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. Šiuo metu „Premier Capital“ valdo 170 restoranų, įskaitant „McDrive“ ir „McCafe“ paslaugas teikiančias vietas, o 9 000 šiuose restoranuose dirbantys darbuotojai kasmet aptarnauja daugiau nei 150 mln. lankytojų.

„Premier Capital plc“ priklauso „Hili Ventures“ bendrovių grupei, kuri įvairiose rinkose bendradarbiauja su „McDonald‘s“ ir „Apple“ prekių ženklais, taip pat veikia logistikos, inžinerijos, nekilnojamojo turto, technologijų, apgyvendinimo paslaugų, naftos bei dujų ir nuomos srityse. Grupė veikia 11 šalių Vidurio ir Rytų Europoje bei Šiaurės Afrikoje, jos komandą sudaro 10 000 žmonių. „Hili Ventures“ didžiuojasi bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip „Cisco”, CMA CGM, „Diebold Nixdorf“, „Gemalto“, „Hoffmann“, IBM, „Konecranes“, „Lenovo“, „Microsoft“, NCR, „Terberg“,ir daugybe kitų pasaulinių prekės ženklų.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
2024-03-21 13:08