Atskleidė paslaptį kaip apeiti blogą kredito istoriją ir įsigyti automobilį

Šiuolaikiniam verslui, nesvarbu kokia veikla užsiima ir kokio jis amžiaus, automobilis yra viena reikalingiausių priemonių, kuri užtikrina sklandų procesų įgyvendinimą. Tačiau kai kuriais atvejais norint įsigyti transporto priemonę verslui kelią užkerta kliūtys, kurias įveikti tradicinėmis priemonėmis nepavyksta. Bet visada yra galimybių, kuriomis galima pasinaudoti tose sudėtingose situacijose.

 

Jaunam verslui automobilis būtinas

 

Sunku įsivaizduoti šiuolaikinį verslą, kuris savo veiklą pilnavertiškai galėtų vykdyti be automobilio. Susitikimai, konferencijos, kelionės, produkcijos pristatymas ar kitos situacijos, kuriose išsiversti be automobilio gali būti sunku, yra verslo kasdienybė. Tačiau, kad ir kokia būtina, ši priemonė pasiekiama ne visada, ypač jauniems asmenims, kurie kaip verslo vykdymo formą vis dažniau renkasi galimybę įsteigti mažąją bendriją (MB).

„Į mus vis dažniau kreipiasi jauni žmonės, kurie grįžta iš emigracijos ir stengiasi kurti verslą Lietuvoje. Tai ambicingi, dažnai į naująsias technologijas orientuoti startuoliai, kurie turi viziją, bet kartais jiems trūksta priemonių lengvesniam ir greitesniam jų įgyvendinimui.

Pavyzdžiui, neįveikiamu iššūkiu tampa būtinybė įsigyti automobilį, nes bankai atmeta paskolos ar lizingo paraiškas dėl blogos kredito istorijos, per trumpo įmonės veiklos laikotarpio, prastos vadovo kredito istorijos ar tiesiog bankams nepatrauklios įmonės veiklos srities.

Tačiau šiandien šie žmonės į viską žiūri atsakingai, turi konkrečius tikslus ir mes tikime jais, norime padėti, todėl siūlome lengvesnį bei patogesnį būdą sprendžiant vieną iš aktualiausių klausimų – automobilio įsigijimą. Į kiekvieno kliento atvejį žiūrime individualiai ir lanksčiai, stengiamės rasti sprendimą, kuris būtų naudingas klientui, o galiausiai pasiektume galutinį tikslą ir įteiktume automobilio raktelius“, – pasakoja „BRC Finance“ direktorė Vilma Gavėnaitė.

Mažųjų bendrijų savininkai, kreipdamiesi į bankus ir lizingo įmones dėl finansavimo automobilio įsigijimui, ne retai neigiamo atsakymo sulaukia ne tik dėl ne visada pavyzdinės savo kredito istorijos, bet ir dėl trumpo paties verslo veikimo laiko. Dėl šios priežasties kyla keblumų siekiant įvertinti mokumą. Išgirdus neigiamą atsakymą iš finansinių įstaigų, lieka tik ne patys optimaliausi pasirinkimai – pirkti senesnį ir brangesnės eksploatacijos reikalaujantį automobilį arba rinktis nuomą, kurios kaštai gali būti didesni nei norisi, dėl ko nukenčia verslo plėtros galimybės. Tuo metu „BRC Finance“ teikiama paslauga „50/50“ siūlo daugiau lankstumo.

Kaip tai veikia ir ko reikia norint pasinaudoti?

Šis „BRC Finance“ pasiūlymas galioja visiems juridiniams asmenims, ne tik mažosioms bendrijoms, o norint  pasinaudoti šia paslauga, reikia turėti pusę sumos, t.y. tiek, kiek įvertintas išsirinktas automobilis. Sumokėjus reikiamą sumą, pasirašoma nuomos sutartis ir automobiliu naudojamasi du metus, per šį laikotarpį nemokant jokių papildomų įmokų. Po 24 mėnesių galima rinktis vieną iš patogiausių variantų ką daryti toliau – pratęsti nuomos sutartį, automobilį įsigyti už likusią pusę sumos, jį grąžinti be jokių papildomų mokesčių arba likusią sumą sumokėti dalimis, mokėjimus išdėstant kelių metų laikotarpiui.

„Viena svarbiausių verslo taisyklių, kad laikas – tai pinigai, o prarastas laikas – prarasti pinigai. Todėl visus formalumus stengiamės sutvarkyti kaip įmanoma greičiau, o dėl to, kad „BRC Autocentre“ parduodami automobiliai turi galiojančią techninę apžiūrą ir yra paruošti eksploatacijai, mūsų paslaugos klientai, savo išsirinkta transporto priemone, gali naudotis iš karto“, – pastebi V. Gavėnaitė.

Paslauga „50/50“ patraukli tiems, kurie mėgsta planuoti, nes per naudojimosi automobiliu laikotarpį, dėl lanksčių galimybių pasibaigus pirmajam nuomos etapui galima iš anksto nuspręsti ką daryti toliau.

Pranešimą paskelbė: UAB Baltijos Realizacijos Centras
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-03-29 11:50
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
Kontaktinis asmuo
Sandra Valiukienė
marketingo vadovė
UAB Baltijos Realizacijos Centras
+37069938106
sandra.valiukiene@brc.lt
pasidalinti
atgal