„Enefit“ stiprina komandą – prie įmonės prisijungia komercijos vadovas J. Pileckas

Žaliųjų energijos sprendimų bendrovė „Enefit“ stiprina savo komandą ir plečia vadovų gretas – nuo balandžio prie įmonės prisijungė ir komercijos vadovo bei valdybos nario pareigas pradėjo eiti Justinas Pileckas. Jis bus atsakingas už klientų patirties gerinimą, bendrovės siūlomų sprendimų vystymą ir kokybės užtikrinimą bei esamos bendrovės pozicijos rinkoje auginimą.

„Žengiame į naują įmonės etapą, turime daug ambicingų planų, tad natūraliai atsirado poreikis turėti ir komercijos vadovo poziciją. Vertinga Justino patirtis ir nuolatinis siekis skatinti inovacijas leis skatinti rinkos transformaciją ir klientams pasiūlyti aiškiai suvokiamos naudos energijos sprendimus. Šios naujos pozicijos atsiradimas mūsų įmonėje ne tik sustiprina mūsų komandą, bet ir parodo ryžtą nuolat tobulėti, augti bei teikti klientams geriausias įmanomas paslaugas ir plėsti jų asortimentą“, – teigia „Enefit“ vadovas Vytenis Koryzna.

Naujasis „Enefit“ komercijos vadovas didžiausią dėmesį skirs įmonės verslo plėtrai, klientų bazės išplėtimui, taip pat pardavimų strategijos įgyvendinimui, didinant energijos sprendimų prieinamumą ir vertę klientams.

„Enefit“ sieksiu ne tik tobulinti verslo veiklą, bet ir kurti unikalias esamų ir naujų klientų patirtis, kurios ir toliau išliks mūsų įmonės vertybe. Esu įsitikinęs, kad kartu su šia komanda galėsime pasiekti puikių rezultatų ir pasiūlyti klientams dar daugiau išmanių žaliosios energetikos sprendimų – tiek gyventojams, tiek verslo įmonėms“, – teigia nuo balandžio „Enefit“ komercijos vadovo pareigas pradėjęs eiti J. Pileckas.

J. Pileckas anksčiau patirtį kaupė tokiose įmonėse kaip UAB „Beta Media“, „Omniva“ bei lietuviškajame startuolyje „Kilo Health“, kuriose užėmė vadovaujančias pareigas.

Apie „Enefit“:

„Enefit“ – žaliųjų energijos sprendimų bendrovė, siūlanti platų spektrą paslaugų ir priemonių – nuo žaliosios elektros energijos tiekimo iki sumanaus energijos kaupiklių valdymo – padedančių efektyviai ir išmaniai atliepti individualius elektros energijos poreikius. Bendrovės siekis – klientams sukurti žaliąją ekosistemą, kurioje skirtingi žalieji sprendimai galėtų veikti sinergijos principu.

Lietuvoje bendrovė veiklą pradėjo 2007 m. ir šiuo metu užima antrą vietą rinkoje pagal klientams tiekiamą elektros energijos kiekį. Bendrovė priklauso didžiausiai Baltijos šalių elektros gamybos ir prekybos įmonių grupei „Eesti Energia“. Grupės įmonės veikia Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje bei Suomijoje. Baltijos šalyse ir Lenkijoje vystomas viešasis „Enefit Volt“ elektromobilių įkrovimo tinklas šiuo metu užimą antrą vietą pagal klientams prieinamų įkrovimo stotelių skaičių.

Be „Enefit“ Lietuvoje veiklą vykdo ir didžiausia Baltijos šalių bei Lietuvos vėjo elektros gamintoja „Enefit Green“.  Šalyje veikiančiose bendrovėse šiuo metu dirba daugiau nei 120 darbuotojų.

Pranešimą paskelbė: Dovilė Ibianskaitė, Fabula ir partneriai, UAB
2024-04-08 14:00
Energetika, Verslas, ekonomika, finansai
Kontaktinis asmuo