Cargo Stream paskiria Dewald van Schalkwyk į Pietų Afrikos vadovo pareigas

Cargo Stream, augantis logistikos startuolis praneša, kad paskiria Dewald Van Schalkwyk į Pietų Afrikos vadovo pareigas. Turėdamas didelę patirtį ir nepriekaištingą reputaciją pardavimuose ir logistikos srityje, Dewald yra pasirengęs vesti Cargo Stream plėtrą į Pietų Afrikos rinką ir prisidėti net prie globalios plėtros. Nuo šiol Cargo Stream vykdo operacijas ir aptarnauja klientus ne tik Europoje.


Dewald Van Schalkwyk turi daugiau kaip 20 metų neįkainojamos patirties vadovavime ir logistikos srityje, su reikšmingu indėliu į tiekimo grandinės optimizavimą visoje Pietų Afrikoje. Jo išskirtinė karjera apima svarbius vaidmenis žinomose organizacijose, kaip DSV, kur jis vadovavo daugybei projektų, skirtų klientams gerinti veiksmingumą ir sąnaudų efektyvumą.


„Prisijungimas prie Cargo Stream yra įdomi galimybė prisidėti prie įmonės augimo ir sėkmės Pietų Afrikoje, taip pat diegti Europoje sukurtas technologijas, kurios padarys didžiulę įtaką logistikos sektoriui“, - pasakė Dewald van Schalkwyk. „Esu motyvuotas, pasinaudosiu patirtimi ir žiniomis, siekiant skatinti inovacijas logistikos operacijose, užtikrinant sklandų tiekimo grandinės valdymą mūsų klientams visame pasaulyje“.


Visos karjeros metu Dewald demonstravo didelį gebėjimą naudotis pažangiomis technologijomis ir duomenų analize, siekiant informuoto sprendimų priėmimo. Panaudodamas automatizavimą, prognozavimo analizę ir dirbtinį intelektą, jis įgalino įmones optimizuoti operacijas, sumažinti sutrikimus ir pagerinti bendrą tiekimo grandinės matomumą.


„Dewald paskyrimas yra svarbus etapas, kai mes plečiame savo operacijas ir biurus skirtingose šalyse, ne tik Europoje“, - sakė Šarūnas Belickas, Operacijų vadovas - Cargo Stream. „Jo žinios ir bendradarbiavimo požiūris yra labai svarbu, siekiant gerinti logistikos sektorių“.


Cargo Stream komanda yra įsitikinusi, kad Dewald Van Schalkwyk paskyrimas pagreitins įmonės augimo trajektoriją ir sustiprins jos indėlį klientams, tiekiant inovatyvius sprendimus įvairiose srityse, įskaitant logistikos įmones, gamybą, mažmeninę prekybą, distribuciją ir elektroninę prekybą.

Pranešimą paskelbė: Olivia Wilson, UAB Kelių sistemos
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-04-11 11:43
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
Kontaktinis asmuo
Olivia Wilson
Media manager
UAB Kelių sistemos
+37069676877
media@cargostream.co
pasidalinti
atgal