„HSC Baltic“ kursis „Meraki“ verslo namuose

Didelę infrastruktūros pastatų statybos ir kultūros paveldo objektų atnaujinimo patirtį Baltijos šalyse turinti Lietuvos statybos bendrovė „HSC Baltic“ pasirašė ilgalaikės nuomos sutartį su „Baltic Horizon“valdomais „Meraki“ verslo namais.

2022 m. vasarą baigti „Meraki“ verslo namai siūlo inovatyvius inžinerinius sprendimus, įskaitant modernias ŠVOK sistemas, paaukštintas grindis ir išmanią pastato valdymo sistemą. Pastatas taip pat siūlo savo gyventojams elegantiškus bendro naudojimo patalpų ir bendrų patalpų įrengimo sprendimus, pavyzdžiui, auditoriją, konferencijų sales, dušus ir persirengimo zonas, saugią dviračių saugyklą. Pastate kuriasi„iLunch“ kavinė ir „7 Fridays“ baras.

Pastate jau įsikūrė kelios žinomos įmonės, tokios kaip „Altic IT“, „ALD Automotive“, „Luminor“ ir „InMedica“ klinika. Šiais metais pastate taip pat įsikurs „Narbutas International“, kurie pasirašė daugiau nei 3,200 kv. m. sutartį.

„Manome, kad HSC Baltic puikiai tinka „Meraki“ ir džiaugiamės pasirašę sutartį su šiuo nuomininku. HSC įkūnija pastato projektavimo filosofijos esmę, aptarnaujant klientus, ieškančius modernios biuro aplinkos, kuri puikiai dera su jų perėjimu iš ankstesnių, senstančių biuro patalpų“, – komentavo Edvinas Karbauskas, Baltic Horizon Co-fondo vadovas, atsakingas už fondo biuro portfelį Lietuvoje.

HSC pagrindinis prioritetas yra turėti lojalių darbuotojų ir būti vertinamam kaip patraukliam darbdaviui. Šis žingsnis leis dabartinei 42 žmonių komandai dirbti modernioje ir itin lanksčioje biuro erdvėje. Galimybė pasiūlyti aukščiausios klasės fizinę darbo vietą, pastato vietą šalia A2 kelio ir puikų susisiekimas su bet kuria miesto dalimi buvo svarbūs veiksniai, lemiantys įmonės sprendimą persikelti į Meraki verslo namus.

HSC užims 300 kv. m. Meraki verslo namų 3 aukšte. Nuomos sutartis turėtų prasidėti 2024 m. liepos mėn.

Pranešimą paskelbė: Nova media
2024-04-17 10:00