Daugiau galimybių investuoti: per „Paysera“ nuo šiol galima investuoti į „InRento“ siūlomus NT nuomos projektus

Dvi Lietuvos finansinių technologijų bendrovės sujungė jėgas, kad populiariausia investicijų rūšis Lietuvoje būtų lengviau pasiekiama savo telefone. „Paysera“ į programėlę įtraukė galimybę tiesiogiai, neišeinant iš aplikacijos aplinkos, investuoti sutelktinio finansavimo į NT nuomos projektus platformoje „InRento“. Iki šiol „Paysera“ programėlėje siūlė įsigyti investicinio aukso.

Abi bendrovės tikisi, kad šis žingsnis paskatins daugiau žmonių žengti pirmuosius investavimo žingsnius arba diversifikuoti esamas investicijas, nes minimali vienos investicijos suma prasideda vos nuo 500 Eur.

„Lyginant su kitomis investicijų rūšimis, NT nuoma istoriškai pasižymi stabilumu ir nuspėjamumu. O dėka mūsų partnerio „InRento“, ši investicijų rūšis tampa prieinama praktiškai kiekvienam, nes norinčiam investuoti nebūtina pirkti viso būsto, o galima finansuoti profesionalų vykdomus nuomos projektus. Tikiu, kad galimybė sau pažįstamos aplikacijos aplinkoje investuoti į nuomos projektus sudomins nemažą dalį iš mūsų maždaug 300.000 privačių klientų, – teigia Marijus Plančiūnas, „Paysera“ generalinis direktorius. – Siūlydami naujas investavimo galimybes, mes žingsnis po žingsnio artėjame link superprogramėlės. Programėlė ateityje toliau plėsis, įtraukdama paslaugas, kurios apims daugiau nei tik tradicinius pervedimus ir mokėjimus“.

Gustas Germanavičius, „InRento“ direktorius, pabrėžia, kad dviejų „fintech“ įmonių bendradarbiavimas padidins investavimo galimybes Europoje.

„Tikime, kad mūsų bendradarbiavimas padarys investavimą Europoje populiaresnį ir tai taps pavyzdžiu, kaip finansų įstaigos gali kartu gerinti klientų patirtį bei priartinti aukštos vertės paslaugas iki vos kelių paspaudimų kliento gerai atpažįstamoje aplinkoje“, – sako G. Germanavičius.

Jis taip pat priduria, kad nuo įmonės veiklos pradžios buvo nubrėžtas aiškus tikslas – pasiūlyti inovatyviausius investavimo sprendimus, kurie siektų patraukliausios rizikos ir grąžos santykio ir užtikrintų geriausią investavimo patirtį.

„Esame dėkingi, kad galime tai įgyvendinti bendradarbiaudami su Paysera, kurių mokėjimų sprendimus naudojame jau ketverius metus“, – teigia G. Germanavičius.

„InRento“ platforma šiuo metu turi virš 2.800 aktyvių investuotojų, kurie į NT nuomos projektus Lietuvoje, Lenkijoje ir Ispanijoje, yra investavę per 23 mln. Eur, o iš investicijų grąžos uždirba vidutines 11,25% metines palūkanas, iš viso virš 1,6 mln. Eur nuo platformos veiklos pradžios. Istoriškai nei vienas „InRento“ siūlytas projektas nevėlavo vykdyti savo įsipareigojimų ar tapo nemokiu.

2022 metais Europos finansinių technologijų apdovanojimuose, kurie vyko Londone, „InRento“ buvo įvertinta kaip geriausia investavimo technologija Europoje.

Apie „Paysera“

2004 m. Vilniuje įkurta „Paysera“ yra finansinių technologijų bendrovė, kuri Europos e. parduotuvėms siūlo daugiau nei 100 būdų priimti pirkėjų apmokėjimus už pirkinius. „Paysera“ taip pat teikia sąskaitos, pervedimų, valiutų keitimo, prekybos auksu ir kitas paslaugas. „Paysera“ įmonėje Lietuvoje dirba apie 160, o grupėje – 500 žmonių.

Apie „InRento“

„InRento“ – nuo 2020 m. veikianti didžiausia licencijuota sutelktinio NT nuomos projektų finansavimo platforma Europos Sąjungoje. Įmonė atvėrė galimybes uždirbti palūkanas iš NT nuomos projektų investuojant nuo 500 eurų ir nesirūpinant nei nuomininkų paieška, nei turto valdymu. „InRento“ veikla yra licencijuota ir prižiūrima Lietuvos banko.

Pranešimą paskelbė: Aleksas Rozentalis, Paysera LT, UAB
2024-04-19 11:05