Globaliu projektu žadantis tapti „Joiner App“ skatina lietuvius keisti virtualų bendravimą gyvu

Lietuvių sukurta programėlė „Joiner App“ skatina keisti virtualų bendravimą gyvu ir padeda leisti kokybišką laiką kartu. Programėlės vartotojų skaičius per paskutinį mėnesį paaugo dvigubai.

Aktyviausia vartotojų grupė – imigrantai, kuriems socializacijos naujoje šalyje klausimas yra aštriausias, tačiau yra ir daug lietuvių, kurie randa bendraminčių įvairiausioms veikloms. Programėle aktyviai naudojasi vienišiai, daugiau yra merginų ir moterų, aktyviausi yra 25-40 metų žmonės.

„Mūsų misija – suteikti galimybę kiekvienam žmogui bet kuriame pasaulio kampe rasti veikos, kuri teikia džiaugsmo, ir sutikti žmonių, su kuriais būti gera“, — dalijasi Jūratė Plungytė, startuolio bendraįkūrėja.

Jos žodžiais, projektas žada tapti globaliu.

Startuolio įkūrėjai komandą laiko vienu iš svarbiausių sėkmės faktorių: kartu dirba profesionalai iš pasaulinio masto „Uber“ ir  „Tinder“, patarėjai rinkodaros klausimais – „Ogilvy Vilnius“, juridiniais klausimais – „Motieka ir Audzevičius“.

Kovoja su vienišumu

Viena svarbiausių užduočių, kurias kelia startuolis – kova su vienišumu.

„Ne paslaptis, jog kas penktas žmogus pasaulyje jaučiasi vienišas, ir, tyrimų duomenimis, tai stipriai veikia tiek psichologinę, tiek fizinę sveikatą. Lietuvoje vienišumas yra epideminio lygio. Tai yra ne tik vyresnio amžiaus žmonių, bet taip pat jaunų vyrų ir moterų problema. Siekiame tai pakeisti“, — komentuoja bendraįkūrėja J. Plungytė.

Atsiliepimai, kuriuos gauna komanda, džiugina: daugelis vartotojų pabrėžia, jog naudojimasis viršija lūkesčius. Jie teigia, jog „Joiner App“ yra daugiau nei programėlė telefone, tai – bendruomenė.

„Be galo malonu gauti atsiliepimus, jog programėlė „išgelbėjo gyvybę“ į šalį atvykusiam ir bendravimo pasiilgusiam žmogui. Jo žodžiais, neįtikėtina, jog galima persikrausčius į kitą šalį gyventi įprastą sau gyvenimą, jaustis kaip namuose“, — dalijasi bendraįkūrėja.

Pasak J. Plungytės, lietuvių sukurtos programėlės išskirtinumas, palyginus su konkurentais rinkoje, yra naudojimosi paprastumas. Ji sukurta taip, jog visi bereikalingi žingsniai norint susipažinti, tokie kaip pabraukimai, tušti susirašinėjimai su dar nepažįstamais žmonėmis, būtų praleisti. Į programėlę galima kelti veiklos idėjas ir kviesti žmones prisijungti bendram laiko leidimui.

„Joiner App“ – pirmasis ir vienintelis tokio tipo produktas Lietuvoje.

Pranešimą paskelbė: Marija Abdelhalim, COMMA PR
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-04-19 14:17
Laisvalaikis, pramogos, Verslas, ekonomika, finansai
Kontaktinis asmuo
Jūratė Plungytė,
"Joiner App" bendraįkūrėja
jurate@getjoiner.com
+37060070474
pasidalinti
atgal