UAB „Baltexim” atveria modernų krautuvų ir sandėliavimo įrangos centrą Klaipėdoje: žingsnis į priekį intralogistikos srityje

Uždaroji akcinė bendrovė „Baltexim“, Klaipėdoje, Tilžės g., pristato naują šiandieninio verslo poreikius atitinkantį krautuvų, suvirinimo įrangos ir sandėliavimo technikos prekybos ir aptarnavimo centrą. Tai atitinka rinkos paklausą bei investicijų potencialą šioje srityje.

Naujasis centras, kurio plotas siekia 2000 kvadratinių metrų, - įsikūręs patogioje vietoje Klaipėdos mieste, teiks aukščiausio lygio paslaugas klientams. Modernios serviso dirbtuvės, aprūpintos pažangiausia įranga ir technologijomis, atsarginių dalių sandėlis bei ergonomiškos biuro patalpos - visa tai sudaro puikias sąlygas ne tik efektyviai aptarnauti klientus, bet ir užtikrinti darbuotojų gerovę bei darbo patogumą.

R. Malaiška, UAB „Baltexim" generalinis direktorius, pabrėžia, kad naujas įmonės pardavimų ir aptarnavimo centras Klaipėdoje padės klientams pasinaudoti moderniais sprendimais, užtikrinant jiems greitesnę, efektyvesnę ir kokybiškesnę aptarnavimo patirtį, o naujoji infrastruktūra suteiks galimybę įgyvendinti inovatyvius projektus ir prisidėti prie verslo tobulėjimo bei plėtros. Tai rodo įmonės įsipareigojimą augti ir toliau plėsti savo veiklą, siekiant geriau atitikti rinkos poreikius ir klientų lūkesčius.

Augimo ir plėtros istorija. Dėkodamas už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą esamiems ir būsimiems klientams, taip pat verslo partneriams ir darbuotojams, generalinis direktorius pristatė daugiau kaip 30 metų kuriamą įmonės istoriją, kurios pradžia – 1991 m. Įmonės identitetą atspindi įmonės vertybės: greitis, kokybė ir dėmesys. Įmonės veiklos kryptys: automatizavimo ir robotizavimo sprendimai ir įranga sandėliams, krautuvų ir sandėlių technikos pardavimai, nuoma, servisas, stelažų sistemų ir prekybinių lentynų projektavimas ir montavimas, suvirinimo įranga, medžiagos ir aksesuarai.

Ypač reikšmingas įmonės augimui ir plėtrai bendradarbiavimas su Vokietijos įmone „STILL“, leidęs išplėsti pasiūlą krautuvais ir intralogistikos sprendimais taip pat įsteigti filialai Latvijoje ir Estijoje, Bulgarijoje. Šiuo metu įmonė „Baltexim“ turi 10 skyrių 4 šalyse. Filialai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje ir Širvintose. Daugiau nei 150 darbuotojų, 50 serviso automobilių. Pagrindiniai UAB „Baltexim” partneriai: „STILL“, „STOW Group“ ir „Movu robotics“ bei „MGL“, „CEA” ir „HYUNDAI”, su kuriais įmonę sieja abipusiu pasitikėjimu, supratimu ir palaikymu grįstas ilgametis bendradarbiavimas.

Kompanija „STILL“ turi 20 biurų visame pasaulyje ir platų prekybos atstovų tinklą. Vokietijos įmonė STILL siūlo ne tik visą aukščiausios klasės kėlimo įrangos asortimentą - elektrinius palečių vežimėlius, krautuvus, bet ir inovatyvius intralogistikos sprendimus“.

UAB „Baltexim“, intralogistikos srityje, bendradarbiaudami su partneriais gali pasiūlyti automatizacijos ir robotizacijos sprendimus: STILL i GO, STILL AGV,  Movu Robotics (Stow group) autonominius mobilius robotus, STOW E-SCALA, bei SHUTTLE 2D, 3D.

Baltexim prekiauja įvairių tipų stelažais, naudojamais logistikos, sandėliavimo ar prekybos patalpose, specialistų komanda rengia ir įgyvendina sandėliavimo ir prekybinių patalpų projektus.

Mūsų klientams, didžiausioms regiono laivų statykloms, galime operatyviai pristatyti suvirinimo medžiagas ir įrangą iš 7 savo sandėlių Lietuvoje. Suvirinimo robotų ir aksesuarų tiekimą užtikrina partneriai Hyundai welding ir CEA.

Modernaus krautuvų ir sandėliavimo įrangos centro įsikūrimas Klaipėdoje yra ne tik svarbus žingsnis įmonės plėtrai, bet ir puikus pavyzdys Lietuvos verslo bendruomenei - investuoti į technologijas ir infrastruktūrą, siekiant užtikrinti efektyvų klientų aptarnavimą ir augimą ateityje.

Pranešimą paskelbė: Sonata Pranckūnaitė, BALTEXIM
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
Žiūrėti 15min.lt portale 2024-04-23 14:03
Verslas, ekonomika, finansai
Kontaktinis asmuo
Sonata Pranckūnaitė-Brazauskienė
Rinkodaros vadybininkė
BALTEXIM
37061981058
rinkodara@baltexim.lt
pasidalinti
atgal