Dennisas Tetzlaffas paskirtas „Stena Line“ laivyno veiklos vadovu

Nuo 2024 m. gegužės 1 d. Dennisas Tetzlaffas paskirtas naujuoju „Stena Line“ laivyno eksploatacijos vadovu ir grupės vadovų komandos nariu.

Dennisas Tetzlaffas pradeda eiti naujas pareigas turėdamas daug patirties, nes per pastaruosius du dešimtmečius dirbo įvairiose laivybos ir kruizų pramonės srityse. Pastaruoju metu jis dirba „TUI Cruises“, kur ėjo laivyno operacijų ir naujų laivų statybos viceprezidento pareigas.

„Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti Denisą prisijungus prie „Stena Line“. Jis įneša daug patirties iš mūsų pramonės šakos ir pasižymi tokiu smalsumu bei lyderyste, kokių mums reikia tam, kad dar daugelį metų būtume veržli kompanija“, – teigė „Stena Line“ generalinis direktorius Niclasas Mårtenssonas

Denisas Emdeno (Vokietija) taikomųjų mokslų universitete įgijo jūreivystės ir jūrų transporto specialybę, tačiau jo karjera jūroje prasidėjo jau sulaukus 20 metų, kai jis pradėjo dirbti denio kadetu konteinerių laive Karibų jūroje. Baigęs studijas, jis grįžo dirbti į konteinerinius laivus, o paskui pradėjo dirbti Vokietijos kruizinėje linijoje „AIDA Cruises“, kur nuo antrojo jūrininko pakilo iki pirmojo kapitono.

Iš „AIDA“ jis perėjo į „TUI Cruises“, kur dirbo vyresniuoju laivybos operacijų vadovu, laivyno ir sveikatos direktoriumi, o vėliau tapo laivyno operacijų ir naujų laivų statybos viceprezidentu.

Pasak Denniso, „Stena Line“ jį patraukė savo vizija ir vertybėmis, taip pat plačia bendrovės veiklos sritimi.

„Man patinka, kad „Stena Line“ siūlo ne tik vieną paslaugą ar produktą. Tikslas būti patikimu ryšiu tarp žmonių, vietų ir visuomenių man labai tinka, todėl negaliu sulaukti, kada galėsiu pradėti dirbti ir sužinoti daugiau“, – sakė Dennisas Tetzlaffas.

Dennisas pakeis Ianą Hamptoną, kuris liks dirbti „Stena Line“ ir susitelks ties naujais verslo projektais.

Apie „Stena Line“:

„Stena Line“ yra viena iš pirmaujančių Europos keltų bendrovių, turinti apie 40 laivų ir 20 maršrutų Šiaurės Europoje ir Viduržemio jūroje, kasmet vykdanti 33 300 reisų. „Stena Line“ yra svarbi Europos logistikos tinklo dalis ir kuria naujus intermodalinius krovinių vežimo sprendimus, derindama vežimą geležinkeliais, keliais ir jūra. Be to, „Stena Line“ atlieka svarbų vaidmenį Europos turizmo srityje, vykdydama intensyvią keleivių vežimo veiklą. Bendrovė priklauso šeimai, buvo įkurta 1962 m., o jos pagrindinė būstinė yra Geteborge. Bendrovėje „Stena Line“ dirba 6300 darbuotojų, jos metinė apyvarta siekia 19 mlrd. kronų.

www.stenaline.com

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB