Aktoriai iš Pietų Korėjos atvyksta į Plungę

Pirmą kartą Plungės kultūros centro organizuojamame tarptautiniame teatrų festivalyje-kūrybinėje laboratorijoje ,,Mažoji Melpomenė“ dalyvaus suaugusiųjų teatro grupė ,,Beoksugol theater group“ iš tolimosios Pietų Korėjos. Teatras aktyvią kūrybinę veiklą vykdo jau daugiau nei 40 metų.

Gegužės 11 d. 10 val. Plungės Senamiesčio aikštėje vyks vieša teatro ,,Beoksugol Theater Group” teatrinio meno laboratorija, kurią bus galima stebėti ir pažinti šios egzotinės šalies teatro metodiką. Laboratoriją ves teatro režisierius Jang Chang Seok. Tą pačią Gegužės 11 d. 17 val. aktoriai iš Pietų Korėjos festivalio dalyviams ir žiūrovams pristatys spektaklį ,,Meilės sintezės skambesys“, kuris yra  paremtas Pietų Korėjos tradicinės kultūros motyvais, alsuojantis magiška paslaptingos šalies kultūra, pripildytas meilės, vienatvės, beviltiškumo, abejingumo tematikomis.

Kviečiame pasinaudoti išskirtine galimybe ir pažinti Pietų Korėjos kultūrą, teatrinę metodiką, meninę vaizduotę, nemokamai apsilankant festivalio veiklose. Projekto veiklas finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Plungės rajono savivaldybė. Informacinis rėmėjas LRT Plius. Visa festivalio programa www.plungeskc.lt

Pranešimą paskelbė: Plungės kultūros centras
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai žiniasklaidai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-07 09:02
Laisvalaikis, pramogos, Kultūra